logoicon

TopBrokeri.com

AvaTrade Recenzija

Sa svojim profesionalnim pristupom i prilagodbom za sve vrste korisnika, AvaTrade nudi širok spektar proizvoda i usluga. Personalizirana trgovačka platforma čini iskustvo trgovanja revolucionarnim pružajući sve što je potrebno za uspjeh.

AvaTrade je osnovan 2006. godine i danas slovi kao jedan on najboljih online forex brokera s preko 250 000 registriranih korisnika i više od 2 milijuna izvršenih transakcija mjesečno. Nude personaliziranu platformu koja svom korisniku pruža nezaboravno trgovačko iskustva te sa zavidnim asortiman edukacijskog materijala čine svoje proizvode dostupne gotovo svima

Trgovci mogu iskoristiti vlastita ulaganja s mnogo obrazovnih resursa i alata koji su dostupni na AvaTrade. AvaTrade ima niz usluga kombiniranih s inovativnim i pouzdanim platformama za mobilno i online trgovanje. Možete pratiti najnovije financijske vijesti, pročitati na analizi tržišta i pratiti promjene tako da ste spremni djelovati u trenui. AvaTrade je dio Ava grupe koja je licencirana u nekoliko zemalja, uključujući Irsku, Australiju i Japan.

Povežite se s našim najboljim brokerima

submitting..

Registrirajte svoj račun putem TopBrokeri.com i Top account manager će vam pomoći da započnete sa svojim računom!

Vrste Računa

Kao kod većine, AvaTrade također nudi svojim korisnicima dvije različite vrste računa- Stvarni Račun i Demo Račun. Uz demo račun možete trgovati isto kao i sa stvarnim ali sa virtualnim novcem, gradeći znanja i iskustva bez rizika gubitka novca. Kada smatrate da ste spremni za pravu stvar na raspolaganju su vam četiri vrste stvarnih računa: Srebreni, Zlatni, Platinum i Ava Select

Platforme i Dizajn

AvaTrade ističe izbor trgovinskih platformi koje uključuju MetaTrader 4 i njihovu vlastitu Avatrade platformu koja se može downloadirati i koja u fokus stavlja napredni charting i mnoge svježe novosti. MT$ ne treba previše objašnjavati s obzirom da je poznat kao standard u ovoj industriji te je veoma fleksibilan za nove trgovce. Također, oni nude i Webtrader, mobilni i automatizirani trading sistem  koji uključuju i Mirrortrader i ZuluTrade koji je sposoban nenamjerno emulgating trgovce od vještih trgovaca.  AvaTrade je učinila odličan posao u dizajnu platforme.  Isprva je dizajn naprednog sučelja izgledao pomalo zastrašujuć pogotovo za one koji još nisu koristili platformu, ali nakon nekog vremena shvatite da je jako dobro organizirana i veoma “prijateljski” za korisnike. Kako su sve što je potrebno na sučelju jako dobro organizirani, tako je lako na jednom ekranu vidjeti otvorene pozicije, cijene, tablice i ostalo što je pojedincu potrebno.

ČITATI  ForTrade Recenzija

Uplate i povlačenje novca

AvaTrade zahtijevaju minimalni depozit od 100$ što je značajno niže od većine što je odlična vijest za nove trgovce odlična vijest na nove trgovce jer ne trebaju ulagati velike količine novca i dovoditi svoj kapital u rizik. Svaka transakcija prolazi kroz niz sigurnosnih provjera kroz sofisticirani SSL sustav te se procesuiraju u minimalnom vremenskom roku. Uplate sredstava na AvaTrade račun ne predstavljaju nikakvu prepreku; uz standardne kreditne i debitne kartice tu su Wire transfer i nekoliko E-metoda plaćanja.

Dostupni Proizvodi

Kada imate brokera koji pokriva široki spektar imovina, nema sumnje u njegove prednosti jer povećava vjerojatnost ostvarivanja profita. AvaTrade ima više od 250 instrumenata uključujući CFD, Kriptovalute, dionice, valute, indekse, riznice i obveznice. Od AvaTrade kriptovaluta tu su BitCoin, Etherium i LiteCoin.

Podrška

Uvijek je lijepo poslovati s nekim tko je pouzdan i brzo pruža podršku u slučaju da stvari krenu loše ili da imate bilo kakvo pitanje na koje trebate odgovor. Avatrade možete kontaktirati telefonom, emailom ili chatom. Činjenica da dodjeljuju  osobnog managera za račune svojih klijenata dovoljno govori samo o sebi. Posebne pohvale ide na račun osoblja koje je izrazito pristojno i profesionalno i sve probleme rješavaju zavidnom brzinom.

Reputacija

Osnovani 2006 godine, AvaTrade je jedan od pionira online trgovanja. U svom poslovanju su stekli više nego respektabilan status, zadovoljavaju najviše standarde te sa svojih sad preko 200 000 registriranih korisnika uspjeli prodrijeti u sva važna tržišta današnjice. Osim toga krasi ih mnoštvo pozitivnih komentara ponajviše za preglednost, profesionalnost osoblja te funkcionalnost.

Zaključak

Pozitivne

Reputacija
Minimalni Depozit
Profesionalnost
Podrška

Negativne

manje valuta u odnosu na druge
nije za početnike

Vezani članci