logoicon

TopBrokeri.com

Plus500 Otvaranje Računa

Kao jedan od pionira trgovanja, sa preko 15 godina aktivnog sudjelovanja u posredništvu sa svjetskim financijskim tržištem, Plus500 danas slovi kao jedno od najjačih lica svoje branše. Od otvaranja računa do korisničke podrške ovom brokeru zaista teško možemo naći zamjerku!

plus500 sigurnost

Prije nego počnete trgovati s Plus500 trebate otvoriti račun. Možete besplatno otvoriti i Live i demo trade račun. Otvaranjem računa za trgovanje s Plus500 možete ulagati na stotine financijskih tržišta, uključujući burzovne indekse, forex, robu, kriptovalute, dionice, opcije i fondove. Ako bilo gdje zapnete, nemajte straha ,sa izvrsnom korisničkom podrškom za sve upite obratite se višejezičnom timu za podršku tvrtke Plus500 koji je dostupan 24 sata dnevno i 7 dana u tjednu. Kliknite na sliku ispod i otvorite Plus500 račun već sada!

plus500 racun

Plus 500 Otvaranje računa | Prvi korak

Nakon što ste došli na osnovnu stranicu otvaranja Plus500 računa (slika poviše)
možete vidjeti veliki gumb za početak trgovanja ili za isprobati besplatni Demo. Pritiskom na ovaj gumb možete odmah započeti otvaranje računa.
To će vas odvesti na sljedeći korak u gdje odaberete svoju email adresu i lozinku i pritisnete ”Izradite Korisnički Račun”. Isto je također je moguće s vašim Facebook ili Google profilom.

Najbolje preporučene platforme

MIN. DEPOZIT

$100

ISKLJUČIVO PONUDA

KORISNIČKA OCIJENA

9.8

4.7/5

Trgovanje financijskim instrumentima nosi visoku razinu rizika koja nije prikladna za sve ulagače. Prije donošenja bilo kakve odluke o ulaganju, trebali biste zatražiti savjet od neovisnog financijskog savjetnika kako biste bili sigurni da razumijete uključene rizike.

73% računa malih ulagatelja gubi novac trgujući CFD-ovima kod ovog pružatelja usluga. Trebali biste razmisliti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju i možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika gubitka novca.

MIN. DEPOZIT

$100

ISKLJUČIVO PONUDA

KORISNIČKA OCIJENA

9.7

4.5/5

Trgovanje financijskim instrumentima nosi visoku razinu rizika koja nije prikladna za sve ulagače. Prije donošenja bilo kakve odluke o ulaganju, trebali biste zatražiti savjet od neovisnog financijskog savjetnika kako biste bili sigurni da razumijete uključene rizike.

plus 500 registracija

Plus500 Otvaranje računa | Demo Račun

Nakon prvog jednostavnog koraka, otvorili ste Plus500 Demo Račun. Za njega su vam dovoljni samo mail adresa i šifra. Ovaj račun je dobar ako ste početnik i nemate dovoljno iskustva u trgovanju jer ne treba uložiti stvaran novac da bi se trgovalo. Nauime, ulaganje sa demo računom je samo simulacija stvarnih kretanja tržišta i uvelike vam pomaže da usvojite osnovna znanja i alate potrebne za stvarno trgovanje.

Kada savladate osnove i osjetite da ste spremni za pravu stvar, vrijeme je za drugi korak – otvaranje pravog Plus500 računa. Unutar vašeg sučelja jednostavno pritisnete ikonu za prelazak na stvarni račun.

Plus500 Otvaranje Računa | Sigurnosna provjera

Sljedeći korak Plus500 otvaranja računa je standardna procedura unošenja osobnih podataka: puno ime i iprezime, datum rođenja, država prebivališta i kućna adresa

Provjerite svoj indentitet

Prije nego što uplatite novac na Plus500 i počnete trgovati, prvo morate potvrditi svoj indentitet. Plus500 mora provjeriti da li svi trguju pod svojim imenom. To rade u borbi protiv terorizma i pranja novca. Što se tiće dokumenata za otvaranje računa oni su sljedeći:

ČITATI  eToro Kriptovalute

Indentifikacijski dokument

Trebate prenijeti kopiju svoje osobne iskaznice ili putovnice. Možete učitati podatke ili jednostavno slikati mobilnim telefonom.

Dokaz o vašoj matičnoj adresi

Pošaljite dokaz o vašoj kućnoj adresi. Najbolje je priložiti račun od struje ili bankovni račun. Važno je da dokument ne bude stariji od šest mjeseci. Dokument također možete slikati mobilnim telefonom.

Telefonski broj

Da biste potvrdili telefonski broj, Plus500 poslat će vam kod putem SMS-a koji možete unijeti unutar softvera.

E-pošta

Konačno, važno je da koristite funkcionalnu mail adresu. Primit ćete epoštu s poveznicom za potvrdu.

Nakon što ispunite te detalje, morat ćete odgovoriti na neka pitanja o vašim osobnim iskustvima u trgovini. Plus500 kao profesionalni broker imaju dužnost i obvezu brinuti se za dobrobit svojih klijenata. Koriste se time kako bi utvrdili jesu li trgovački proizvodi prikladni za vas, imate li dovoljno financijskih sredstava.  razumijete li osnove trgovanja kao što su gubitak, poluga i margina itd.

Ne morate se bojati tih pitanja jer ako i nemate dovoljno znanja, još uvijek možete koristiti demo način rada unutar softvera. Tamo jednostavno usvojite sve termine i vratite se nazad na otvaranje stvarnog računa.

plus500 sredstva

Jeli Plus500 račun siguran?

Plus500 je javna legalna tvrtka koji nadzire sigurnosno tijelo FCA Velika Britanija #509909. Tvrtka podliježe strogim financijskim kontrolama i sigurnosnim zahtjevima te je vaš novac maksimalno osiguran.

Povlačenje sredstava

Svoj novac sa Plus500 računa možete povući u svakom trenutku. Da biste izvukli novac s računa, kliknite na sredstva na izborniku, a zatim pritisnite tipku ”withdraw”. Na ekranu za podizanje možete unijeti iznos koji želite povući.

Vremenski okvir za obradu zahtjeva za povlačenje obično je u roku od jednog radnog dana kako bi izvršili različitie sigurnosne provjere prije pokretanja plaćanja. Vrijeme primitka uplate ovisi o načinu plaćanja i vremenu obrade izdavatelja treće strane. Ovo dokazuje da ovaj broker ima vjerodostojnu platformu  jer ispunjavaju obećanja isplate novca svojim klijentima.

Zaključak

Zaista, kaka analiziramo čitav proces registracije od prvog gumba do vašeg prvog trgovanja otvaranje računa sa Plus500 nikad nije bilo jednostavnije i sigurnije. Proces je brz, transparentan, jednostavan i pouzdan. Ako kojim slučajem gdje i zapnete budite sigurni da će zaposlenici ljubazni i promptni Plus500 korisničke podrške uvijek vam uskočiti u pomoć! Opušeno i sigurno otvorite vaš Plus500 račun već danas!

plus500 recenzia

Vezani članci