logoicon

TopBrokeri.com

Predviđanja za cijene Cosmos za 2023., 2025., 2030

Facebook
Twitter
LinkedIn
VK
Telegram
WhatsApp
cosmos

Cosmos (ATOM): Pregled i analiza cijena

Cosmos (ATOM) postoji već nekoliko godina, a kako tržište kriptovaluta sazrijeva, ulagači su sve više zainteresirani za ATOM token. Dakle, koliko vrijedi Cosmos? Koristit ćemo različite ATOM tehničke indikatore za predviđanje cijene ATOM-a u ovom predviđanju cijena Cosmos. Trenutna cijena ATOM-a je 11,24 USD.

Što je Kozmos (ATOM)?

Cosmos (ATOM) je decentralizirana mreža neovisnih, skalabilnih i interoperabilnih blockchaina. Ovo je projekt koji ima za cilj riješiti neke od izazova s kojima se suočava blockchain industrija, kao što su skalabilnost, upotrebljivost i interoperabilnost.

Mreža Cosmos dizajnirana je tako da omogućuje međusobnu interakciju više neovisnih lanaca blokova pomoću protokola Inter-Blockchain Communication (IBC). To omogućuje prijenos sredstava i podataka između različitih blockchaina unutar mreže Cosmos, bez potrebe za središnjom razmjenom.

Najbolje preporučene platforme

MIN. DEPOZIT

$100

ISKLJUČIVO PONUDA

KORISNIČKA OCIJENA

9.8

4.7/5

Trgovanje financijskim instrumentima nosi visoku razinu rizika koja nije prikladna za sve ulagače. Prije donošenja bilo kakve odluke o ulaganju, trebali biste zatražiti savjet od neovisnog financijskog savjetnika kako biste bili sigurni da razumijete uključene rizike.

MIN. DEPOZIT

$100

ISKLJUČIVO PONUDA

KORISNIČKA OCIJENA

9.7

4.5/5

73% računa malih ulagatelja gubi novac trgujući CFD-ovima kod ovog pružatelja usluga. Trebali biste razmisliti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju i možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika gubitka novca.

MIN. DEPOZIT

$100

ISKLJUČIVO PONUDA

KORISNIČKA OCIJENA

9.7

4.5/5

ATOM je izvorna kriptovaluta mreže Cosmos, koja se koristi kao sredstvo plaćanja i kao mehanizam za ulaganje za validatore. Validatori su odgovorni za osiguranje mreže sudjelovanjem u konsenzusu i upravljanju.

Cosmos je 2019. pokrenuo Tendermint Inc, tvrtka za razvoj softvera sa sjedištem u San Franciscu. Od tada je privukao veliku pozornost u blockchain zajednici zbog svog inovativnog pristupa rješavanju nekih od najhitnijih problema u industriji.

Povijest Kosmosa

Cosmos (ATOM) je razvila Tendermint Inc, tvrtka za razvoj softvera sa sjedištem u San Franciscu. Tendermint Inc. osnovali su Jae Kwon, Ethan Buchman i Žarko Milošević 2014. godine.

Jae Kwon, izvršni direktor Tenderminta, izumitelj je Tendermint konsenzusnog algoritma koji se koristi u mreži Cosmos. Ethan Buchman, tehnički direktor Tenderminta, je blockchain inženjer koji je radio na nekoliko blockchain projekata, uključujući Ethereum. Žarko Milošević, COO tvrtke Tendermint, softverski je inženjer s iskustvom u izgradnji distribuiranih sustava.

Tim Tenderminta zajedno je radio na razvoju mreže Cosmos, s ciljem stvaranja skalabilnog, interoperabilnog i user-friendly blockchain ekosustava.

Predviđanje cijena Cosmos Analiza cijena

Prema posljednjim podacima, Cosmos trenutno vrijedi 11,28 dolara, a ATOM je rangiran na 22. mjesto u cijelom kripto ekosustavu. Cosmos ima optjecajuću zalihu od 286.370.297 i tržišnu kapitalizaciju od 3.213.263.335 USD.

Trenutna vrijednost kriptovalute pala je za 0,51% u posljednja 24 sata. Usporedimo li trenutnu tržišnu kapitalizaciju ATOM-a s onom od jučer, možemo vidjeti da se tržišna kapitalizacija također smanjila.

Cosmos se bori za osvajanje u odnosu na druge kriptovalute. Tijekom proteklih sedam dana ATOM je pao gotovo -0,14%. Posljednjih dana novčić je pokazao rizične segmente uokvirivanja. Iako novčić ima snažne temelje, ne vjerujemo da će u skorije vrijeme biti profitabilna imovina.

Cijena ATOM-a pala je -19,623% tijekom prošlog mjeseca, što znači snažan odbitak od prosječnih 2,74 USD od njegove trenutne vrijednosti. Ovaj nagli pad ukazuje na to da je novčić trenutno na dnu, što bi mogla biti dobra prilika za kupnju za brzo ulaganje.

ČITATI  Cardano prognoza: predviđanje cijena ADA za 2022., 2025. i 2030.

90-dnevna promjena cijene bila je približno 14,62%, s minimalnom prosječnom cijenom od 9,52 USD i maksimalnom prosječnom cijenom od 10,02 USD tijekom proteklih 90 dana.

Cosmos je zabilježio rast u posljednja četiri mjeseca. Dakle, mislimo da su slični segmenti tržišta bili vrlo popularni u to vrijeme. Volumen trgovanja za Cosmos povećao se u posljednja četiri mjeseca, kao što pokazuju najnoviji podaci.

Stručni savjet

CoinPriceForecast

“Prema vijestima i našim predviđanjima cijena ATOM-a, mnogi ATOM projekti su u pripremi i čekaju na objavu. Od početne faze istraživanja koncepta do faze testiranja i do kraja godine, mnogi bi novi projekti bili dovršeni, stoga opće predviđanje bikovske cijene, nadmašujući najvišu vrijednost svih vremena za cijenu kriptovalute od 49,27 dolara i stvarajući više mogućnosti trgovanja za kupnju kozmosa, što ga čini isplativim ulaganjem.

GOV kapital

“Na temelju trenutne cijene i naših podataka o predviđanju cijene ATOM-a, cijena Cosmosa (ATOM) je u uzlaznom trendu godinu dana. Naše predviđanje cijene uzima u obzir nekoliko varijabli kao što su promjene u količini, promjene cijena, tržišni ciklusi i slični kovanice . Prema našoj prognozi cijena, buduća cijena ATOM-a bit će 40,1106 USD nakon godinu dana.”

Trgovanje zvijerima

“Cijena Cosmosa (ATOM) je predviđena na 30,123 dolara do početka prosinca 2022. Maksimalna predviđena cijena je 37,654 dolara, a minimalna cijena je 25,605 dolara. Na temelju našeg predviđanja cijene ATOM-a i analize cijene, buduća cijena novčića Cosmos mogla bi premašiti 38 dolara kratkoročno do kraja godine”.

Novčanik Investitor

“Na temelju našeg predviđanja cijena Cosmosa i analize cijena, ne očekuje se dugoročni rast cijene Cosmosa (ATOM), prognoza za 2023. je 1,055 USD, na temelju trenutnih kretanja” .

Prognoza kretanja kosmosa

Predviđanje kretanja svemira 2023

Trading Education očekuje da će ekosustav Cosmos nastaviti rasti i da će se potražnja za ATOM povećati. Uz srednju cijenu od 16 USD u 2023., njihovi podaci o cijeni Cosmosa predviđaju da bi ATOM mogao doseći 20 USD ili pasti na 12 USD.

ČITATI  Tipico Recenzija 2023 - karakteristike, izgledi, bonusi i konkurenti

Očekuje se da će 2023. cijena Cosmosa biti samo 14,26 dolara. Prema Price Prediction, cijena ATOM-a bi mogla doseći vrhunac od 16,93 USD, s očekivanom prosječnom cijenom od 14,70 USD.

Predviđanje kretanja Kosmosa 2025

Prema CoinPediji, cijena bi mogla doseći 81,0663 dolara do kraja 2025. S druge strane, ako mreža izgubi brzinu zbog pojave konkurenata i nedostatka interesa, cijena bi mogla pasti na 40,5434 dolara. Uzimajući u obzir bikovske i medvjeđe ciljeve, prosječna bi cijena mogla biti 60,7079 USD.

Stručnjaci za kriptovalute u Changellyju proučavali su cijene Cosmosa i njihove fluktuacije u posljednjih nekoliko godina. Očekuje se da će minimalna cijena ATOM-a biti 38,62 USD 2025. godine, a maksimalna cijena 45,87 USD. Prosječna cijena trgovine bit će 39,97 USD.

Bitnation očekuje da će Cosmos brzo rasti 2025. kako kriptovaluta postaje sve popularnija u nizu industrija. Kao rezultat toga, cijena bi mogla doseći 42,78 dolara, s prosjekom od 39,40 dolara. Cijena Cosmosa mogla bi pasti čak do 36,03 dolara.

Prognoza cijene Cosmosa za 2030

Prema CryptoNewsZ-u, blockchain mreža je iznimno popularna, s mnogo projekata izgrađenih na njoj; ako se napredak nastavi, cijena ATOM-a mogla bi doseći 130 dolara i doseći najvišu vrijednost svih vremena 2030. U međuvremenu, godišnja minimalna cijena mogla bi biti 115 dolara.

Cosmos će ostaviti svoje konkurente daleko iza sebe do 2030., budući da nudi najbolju i korisniku najjednostavniju tehnologiju za izgradnju cross-chain projekata. Srednja prognoza cijene ATOM-a za 2030. iznosi 103,93 USD, temeljena na predviđanjima Trading Education Cosmosa o dugoročnom porastu cijena. Njihov sustav predviđanja predviđa da će ATOM dosegnuti najvišu vrijednost od 118,49 USD i najnižu vrijednost od 89,37 USD 2030. godine.

FAQ

Koliko će Cosmos vrijediti za pet godina?

Cijena ulaznice za koncert temelji se na cijeni ulaznice za koncert. Vrijednost Cosmosa dramatično varira jer se njime trguje na temelju ponude i potražnje.

Je li ATOM isplativ?

Da, Cosmos je isplativa dugoročna investicija vrijedna razmatranja. Profitabilnost imovine opravdana je njezinim povijesnim prinosima.

Može li vas ATOM učiniti bogatim?

Na snazi. ATOM ima potencijal biti vrlo vrijedan i dugoročan izvor prihoda ako sve svoje investicije planirate inteligentno i strateški. Kao operater rudnika ili redoviti ulagač u valutu, ATOM bi mogao biti isplativa dugoročna opcija ulaganja. Ne postoji dokazani način za brzo bogaćenje, ali ulaganje u ATOM se može isplatiti.

Vezani članci

Što je tehnička analiza?

Mogli biste se ozbiljno opeći ako samo postavite naloge za kupnju i prodaju kripto imovine na temelju špekulacija ili reklama. Trgovci moraju biti informirani o

Čitaj više

Kupujte i trgujte s više od 500 kriptovaluta na vodećoj svjetskoj kripto burzi.

Kriptovalute su po svojoj prirodi promjenjive. Riskirate gubitak novca. Istražite sami.

Kriptovalute su po svojoj prirodi promjenjive. Riskirate gubitak novca. Istražite sami.

Kupujte i trgujte s više od 500 kriptovaluta na vodećoj svjetskoj kripto burzi.