Recenzije

Kako ocjenjujemo

 • Sigurnost i Reputacija

  Dobrodošli u recenzije brokera! Prvo i osnovno pravilo koje svaki broker mora zadovoljiti da bi ga naš tim stručnjaka uopće uzeo u obzir je sigurnost i reputacija. Naime, s obzirom da je online tržište preplavljeno svakojakim dezinformacijama i prevarama, treba biti iznimno oprezan pri odabiru svog brokera. S obzirom da kod nas čak i brokeri sa reputacijom i regulacijama podliježu redovitim revizijama i provjerama poslovanja prije nego se njihova recenzija opće objavi, možete biti sigurni da svu svi brokeri iz naše top liste vaš pravi i sigurni odabir.
 • Cijene i proizvodi

  Sljedeća ne manje bitna stavka kod svake recenzije brokera jesu njihove cijene i proizvodi. Naravno da svakoga, bilo profesionalca ili trgovca početnika, zanima kojoj vrsti proizvoda za koliko novaca imaju pristup. Iako svi brokeri na našoj Top Listi predstavljaju ono najbolje iz industrije, nisu svi isti i nijanse ipak postoje. Svaki broker ima svoje prednosti i mane ovisno o potrebama svojih klijenata. Neki su bolji za početnike, neki za iskusne trgovce. Jedni su specijalizirani za kriptovalute drugi za dionice. Ono bitno je da uz naše recenzije odaberete onoga pravoga prema vašim potrebama.
 • Vrste Računa

  Ako ste se odlučili za vašeg favorita ili to tek planirate napraviti, bitno je znati koji račun odabrati. Srećom, većina top brokera nudi razne vrste računa ovisno o vašoj razini iskustva. Od demo računa za vježbu i upoznavanje sa osnovama trgovanja, preko osnovnih računa sa malim minimalnim pologom za oprezne, do premium i povlaštenih računa za prave profesionalce. Pročitajte naše recenzije i pronađite idealan račun za sebe.
 • Uplate i povlačenje novca

  Uplata novca je sastavni dio puta svakog budućeg uspješnog trgovca. Iako većina današnjih brokera prima manje-više sve oblike plaćanja, uvijek je dobro provjeriti s čim raspolažu. Međutim nakon što ste odradili svojih par prvih uspješnih trgovanja i ostvarili svoje prve dobitke, sigurno vas zanima način i vrijeme trajanja isplate vaših zasluženo prikupljenih sredstava.
 • Korisnička Podrška

  Uvijek je dobro imati profesionalnu pomoć kada i ako je to potrebno. Čak i najboljim trgovcima ponekad zapne, i lijepo je znati da se uvijek nekome možete obratiti. Uz naše recenzije doznajte sve o korisničkim podrškama naših najboljih brokera i načinima na koje im se možete obratiti.
 • Zaključak

  Iako su sve naše recenzije detaljne i korisne za pročitati prije nego što se odlučite za vašeg favorita, svi mi ponekad poželimo preskočiti sve te provjere i analize i doći do kratkog zaključka cijele priče jer tu se nalazi ono najbitnije što uvelike i olakšava posao. Srećom, svaka naša recenzija se, osim detaljnog teksta, sastoji i od najvažnijih značajki svakog brokera. Pročitajte kratak pregled, doznajte njihove prednosti i nedostatke, pogledajte galeriju ili kratak video uvjereni da raspolažete sa svim onim potrebnim za uspješnu karijeru online trgovaca i ostvarenje prvih pozitivnih koraka.
0
+
ČITATELJA DNEVNO
0
+
AKTIVNIH KORISNIKA
0
+
OTVORENIH RAČUNA

TopBrokeri.com

Top Lista