logoicon

TopBrokeri.com

ForTrade Iskustva

Zadovoljstvo i mišljenja korisnicka su u najmanju ruku podijeljena što se ForTradea tiće. Osim što su pristupačni i susretljivi te imaju solidne alate za trgovanje, nekako ipak zadržavamo mišljenje da postoje puno bolji i kvalitetniji brokeri na tržištu kao što su Plus500 i Etoro.

fortrade hrvatska

Ukoliko ste se zainteresirali za trgovanje s ovim brokerom zasigurno vas zanimaju Fortrade iskustva drugih ulagača prije vas. Fortrade je međunarodni broker koji nudi internetsko trgovanje CFD-ovima u više razreda imovine i dvije platforme. U ovom pregledu analizirat ćemo uravo to! Preko demo računa, minimalnog depozita, procesa prijave i sl.. Pročitajte u nastavku detaljnije!

Fortrade

Fortrade Limited osnovan je 2013. u Ujedinjenom Kraljevstvu i kontrolira ga tijelo za financijsko ponašanje (FCA). U posljednjih nekoliko godina, brokerski ured također je uspostavio urede i regulatorne okvire u Bjelorusiji, Australiji, Kanadi i Cipru.

Najbolje preporučene platforme

MIN. DEPOZIT

$100

ISKLJUČIVO PONUDA

KORISNIČKA OCIJENA

9.8

4.7/5

Trgovanje financijskim instrumentima nosi visoku razinu rizika koja nije prikladna za sve ulagače. Prije donošenja bilo kakve odluke o ulaganju, trebali biste zatražiti savjet od neovisnog financijskog savjetnika kako biste bili sigurni da razumijete uključene rizike.

MIN. DEPOZIT

$100

ISKLJUČIVO PONUDA

KORISNIČKA OCIJENA

9.7

4.5/5

73% računa malih ulagatelja gubi novac trgujući CFD-ovima kod ovog pružatelja usluga. Trebali biste razmisliti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju i možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika gubitka novca.

MIN. DEPOZIT

$100

ISKLJUČIVO PONUDA

KORISNIČKA OCIJENA

9.7

4.5/5

Ovaj popularni broker ima sjedište u Londonu i Watfordu u Velikoj Britaniji, a na čelu mu je izvršni direktor Nick Collison.

Fortrade LTD sada pruža usluge trgovanja forexom, robom, indeksima, zalihama i fondovima čijim se udjelima trguje na platformi MetaTrader 4, kao i na osobnoj Fortrader web platformi. Ovaj broker nudi  rješenja za individualne i institucionalne klijente.

Fortrade Platforme za trgovanje

Metatrader 4

Biloda ste početnik ili iskusni trgovac već planetarno popularna platforma MetaTrader 4 MT4, koju koriste većina najboljih brokera naše liste,  sadrži niz značajki koje pružaju snažno trgovinsko iskustvo koje odgovara različitim strategijama.

Korisnici imaju na raspolaganju 30 tehničkih pokazatelja i 24 grafička objekta, plus devet vremenskih okvira i tri vrste grafova. Automatizirano trgovanje dostupno je i preko stručnih savjetnika (EAS), kao i višestrukih vrsta naloga i trgovanja jednim klikom. O platformi MetaTrader 4 nema potrebe dodatno trošiti riječi jer je poznato da se radi o stabilnoj i pouzdanoj platformi za trgovanje koju većina najboljih brokera koristi.

MetaTrader WebTrader

MT4  MetaTrader WebTrader je pogodan za Mac korisnike ili one koji ne žele instalirati softver. Klijenti imaju jednostavan i praktičan pristup svim istim prilagodljivim značajkama kao i platformama stolnih računala, uključujući više od 30 tehničkih pokazatelja za analizu trendova i grafičkih alata poput gann linija ili Fibonaccijevih krivulja. Devet vremenskih okvira omogućuje praćenje detaljnih kretanja cijena na jednoj od tri vrste karata; linijama, svijećnjacima ili baru.

MetaTrader WebTraderu možete pristupiti izravno s web-mjesta posrednika koristeći pojedinosti o prijavi.

Fortrade također nudi vlastitu vlasničku platformu – Fortrader WebTrader, dostupnu s bilo kojeg PC-ja s internetskom vezom. Platforma je sustav niske latencije, ali snažan u pružanju podataka u stvarnom vremenu s velikom brzinom i preciznošću. Funkcija one-stop-Shop omogućuje trgovcima praćenje, analizu i trgovinu platformom za povezivanje uređaja koja štedi vrijeme i odgodu. Iako se platforma pokazala sasvim solidnom naše preporuke su da koristite provjerene, javne platforme poput MT4, MT5 i sl.

ČITATI  24Option Recenzija

Platforma MetaTrader 4 dostupna je kao prikladna mobilna aplikacija kompatibilna sa smart uređajima iOS i Android čime korisnici mogu pristupiti i upravljati računima s bilo kojeg mjesta.

Fortrade otvaranje računa

Načini plaćanja

Depoziti

Iskustva trgovanja s ForTrade nudi neke dobre mogućnosti financiranja, uključujući kreditne i debitne kartice, bankovne transfere i e-novčanike kao što su Neteller i Skrill. Preporučena početna potreba za depozitom iznosi 500 (GBP/USD/EUR), no moguće je položiti samo 100. Depoziti se moraju odobriti slanjem kopije potvrde brokeru.
Nažalost, ograničene informacije dostupne su u vrijeme polaganja.

Povlačenje sredstava

Iste se metode primjenjuju i za podizanje, no vrijeme obrade može trajati do 5 radnih dana za direkt transfer banke i do 15 radnih dana za kartice. Ovo nisu najbrži vremenski limiti u usporedbi s drugim brokerima. Također, sve bankovne naknade koje nastane Fortrade prenose se na kupca, koji obično iznosi oko 40 dolara što je poprilično mnogo i više od konkurencije.

Demo račun

ForTrade nudi otvaranje demo računa s virtualnim ulaganjem od 10.000 EUR, dostupnim na platformama Fortrader ili MetaTrader 4. Nema vremenskog ograničenja za demo račun, što je dobro za početnike koji žele vježbati u stvarnom okruženju, bez rizika i pritiska. Demo račun također nude i drugi top brokeri.

Regulacija

Fortrade Ltd je regulirano od strane tijela za financijsko ponašanje (FCA) u Ujedinjenoj Kraljevini, s poslovnim brojem 609970. Posredovanje je regulirano i u nekoliko drugih globalnih entiteta, uključujući NBRB (Bjelorusija), ASIC (Australija), IIROC (Kanada) i CySEC (Cipar).

ForTrade Korisnička Podrška

E-pošta – [email protected]
Uživo chat – logotip za čavrljanje smješten na vrhu početne stranice

ČITATI  AvaTrade Recenzija

Sjedište Fortrade-a nalazi se u Michelin House, 81 Fulham Road, London, SW3 6RD, Velika Britanija. Posjetite internetsku stranicu brokera za adrese njihova Beograda, Istanbula, Albanije, Kosova ili drugih ureda.

ForTrade Iskustva trgovaca kažu da upravo u području korisničke podrške fortrade radi iskorak pred drugim najboljim brokerima. Sa širokom lepezom edukacijskih materijala bez obzira jeste li početnik ili iskusni trgovac, ForTrade je definitivno učinio online ulaganje laganim štivom.

Sigurnost klijenta

Platforme Fortrader i MetaTrader 4 sigurne su za korištenje i zaštitu enkripcijom Secure Sockets Layer (SSL). Također možete omogućiti dvofaktorsku provjeru autentičnosti (2FA) u fazi prijave. Sve klijentske transakcije obavljaju se i putem SSL šifrirane veze, a poslužitelji se nalaze na visokokvalitetnim SSAE 16/SAS 70 položajima tipa I i i tipa II.

ForTrade Iskustva – Zaključak

Zadovoljstvo i mišljenja korisnicka su u najmanju ruku podijeljena što se ForTradea tiće. Osim što su pristupačni i susretljivi te imaju solidne alate za trgovanje, nekako ipak zadržavamo mišljenje da postoje puno bolji i kvalitetniji brokeri na tržištu kao što su Plus500 i Etoro.

Pozitivne

Pokrivenost od 14 jezika
Edukacija

Negativne

širok spread
ograničenost informacija
pouzdanost

fortrade hrvatska

Vezani članci