logoicon

TopBrokeri.com

Plus500 Recenzija

Ono što to Plus500 čini različitim od drugih brokera je to što su uspjeli razviti vrlo stabilnu platformu koju većina trgovaca traži. S gotovo 10 godina iskustva, nije iznenađenje da je Plus500 postao jedna od najboljih usluga na tržištu.

Plus500 hrvatska

Plus500 je vodeći globalni CFD Broker osnovan 2008. godine koji nudi trgovanje na različitim financijskim tržištima, uključujući robu, kriptovalute, valute, dionice, ETF-ove i tržišne indekse. Vrijednost tržišne kapitalizacije Plus500 d.o.o dostigla je više od milijardu dolara do 2014. Danas Plus500 d.o.o djeluje kroz nekoliko podružnica s markom diljem svijeta. Svojim profesionalnim pristupom i jednostavnom upotrebom su kroz godine stekli reputaciju jednog od najboljih brokera u industriji. Sa preko impresivnih 2000 proizvoda za trgovanje te platformom na 31 jeziku, Plus500 je definitivno osigurao svojim klijentima pristupačnost kakvu se rijetko viđa. Novi trgovci mogu iskoristiti neograničeno vrijeme za korištenje demo računa, dok iskusni trgovci mogu iskoristiti vrlo male cjenovne razlike. Također neprekidno uvode nove proizvode i usluge kako bi zadovoljili potrebe trgovaca njihovih klijenata.

Platforme

Plus500 ima jednu od vodećih platformi dostupna na čak 31 jezik i na široko je poznat po vlastitoj inovativnoj trgovačkoj platformi gdje trgovci mogu odabirati iz široke palete financijskih aparata. Korisničko sučelje trgovačke platforme je jednostavno i lako razumljivo. Impresivno je to što su bili sposobni samostalno razviti platformu bez potrebe za oslanjanjem na treću stranu. Trgovci imaju mogućnost da koriste verzije koje se mogu downloadirati, web-baziranu verziju i  mobilne aplikacije. Nema značajne razlike između verzija te se lako naviknuti na izgled jer jednako izgledaju i na webu, na PC-u i na mobitelu.

Vrste Računa

Da bi se zadržala jednostavnost, Plus500 nudi dvije vrste računa za svoje klijente. Stvarni račun za trgovanje i demo račun koji nema vremenskog ograničenja i može se besplatno otvoriti. Stvarni račun zahtijeva minimalni polog od 100€ što je znatno niže od onoga što ostali brokeri traže za kreiranje računa. Ovo je idealno za trgovce koji ne žele riskirati sa puno novca

Proizvodi

Uvijek je idealno za vašeg brokera da ponudi široku paletu trgovačkih sredstava jer na taj način povećavate svoje iskustvo trgovanja. Plus500 nudi više od 2000 CFD parova kroz 7 različitih kategorija koje uključuju valute, sirovine, dionice, indekse, opcije, kriptovalute i ETFove osiguravajući svakom da pronađe nešto za trgovanje po svom ukusu.

Uplate i Isplate

Financiranje računa na Plus500 možete ostvariti putem najčešće korištenih bankovnih metoda-putem Visa/Mastercard, Skrill-a, Wire Transfer i PayPal. Oni svi iziskuju nekomplicirane procese u transferiranju sredstava i slijede standardne procedure. Frustracija većine današnjih trgovaca je činjenica da njihovi brokeri imaju tendenciju odgađanja vremena procesuiranja povlačenja sredstava i u nekim slučajevima ih uopće ne procesuiraju. Sa Plus500 nema takvih problema. Vremenski okvir za obradu zahtjeva za povlačenje obično je u roku od jednog radnog dana kako bi izvršili različitie sigurnosne provjere prije pokretanja plaćanja. Vrijeme primitka uplate ovisi o načinu plaćanja i vremenu obrade izdavatelja treće strane. Ovo dokazuje da ovaj broker ima vjerodostojnu platformu  jer ispunjavaju obećanja isplate novca svojim klijentima.

Korisnička Podrška

plus500 sigurnost

Sigurnost i Reputacija

Veoma je važno imati brokera koji je precizan i može mu se vjerovati. Budući da je na sceni već gotovo desetljeće, Plus500 je uspio steći reputaciju odgovornog i pouzdanog brokera. Osim toga, Plus500 je autoriziran i odobren od strane Plus500UK Ltd FCA (# 509909) što je odlično za trgovce jer im jamči trgovanje s brokerom koji je prošao striktne smjernice financijskih vlasti. Također,

Plus500UK Ltd je ovlašten i reguliran FCA-om (# 509909).
Plus500CY Ltd ovlašten i reguliran CySEC-om (# 250/14).
Plus500SG Pte Ltd Licenciran od MAS (# CMS100648-1).
Plus500AU Pty Ltd (ACN 153301681), licenciran od strane:

ASIC u Australiji, AFSL # 417727. FMA na Novom Zelandu, FSP # 486026; Ovlašteni pružatelj financijskih usluga u Južnoj Africi, FSP # 47546.

Na stranu s ovim, također ih se hvali od strane mnogih trgovaca jer imaju niske razlike i nemaju provizije na bilo koju transakciju. Neki od njihovih najvećih konkurenata naplaćuju razne provizije  za trgovanja u različitim kategorijama ovisno o državi ili tržištu, ali uz Plus500 klijenti trguju uz 0% provizije. Ovo se lako može dokazati velikim brojem pozitivnih komentara koje možete pronaći na stranicama, forumima i osvrtima posvećenima forex trgovanju.

Zaključak

Ono što razlikuje Plus 500 od ostalih brokera je činjenica da su uspjeli razviti vrlo stabilnu platformu kakvu mnogi trgovci traže. Jednostavna je za korištenje  i pojednostavnjuje cijeli proces online trgovanja valutama, kompetitivno se širi i veliki raspon tržišnih instrumenata ga čini idealnim za napredne trgovce. Njihova email podrška je lako primjenjiva te jednostavno rukuje sa svim zahtjevima i upitima korisnika. Nije iznenađujuće što ostali brokeri pokušavaju slijediti njihov poslovni model jer ih je on učinio veoma popularnima i od povjerenja u ovom poslu. Sve u svemu, Plus500 je postigao visok položaj i svakako je naša preporuka!

ČITATI  ForTrade Recenzija
plus500 sigurnost

Pozitivne

Vrlo stabilna platforma podržava 31 jezika
Atraktivne cijene
Bez provizije
Potpuno regulirano FCA, CySEC i ASIC
Izvrsna podrška u čak 16 jezika
Vrhunski alati za upravljanje rizikom

Negativne

Nema telefonske podrške korisnicima
Nema MT4 platforme

plus500 recenzia

Vezani članci