logoicon

TopBrokeri.com

Plus500 Kriptovalute

Plus500 podržava većinu glavnih kriptovalutama na tržištu. Trgujte sigurno i jednostavno uz polugu te iskoristite dobit čak ako i tržište kriptovaluta pada!

Plus500 hrvatska

Plus500 je vodeći globalni CFD Broker osnovan 2008. godine koji nudi trgovanje na različitim financijskim tržištima, uključujući robu, kriptovalute, valute, dionice, ETF-ove i tržišne indekse. Svojim profesionalnim pristupom i jednostavnom upotrebom su kroz godine stekli reputaciju jednog od najboljih brokera u industriji. Sa preko impresivnih 2000 proizvoda za trgovanje te platformom na 31 jeziku, Plus500 je definitivno osigurao svojim klijentima pristupačnost kakvu se rijetko viđa. Novi trgovci mogu iskoristiti neograničeno vrijeme za korištenje demo računa, dok iskusni trgovci mogu iskoristiti vrlo male cjenovne razlike. Također neprekidno uvode nove proizvode i usluge kako bi zadovoljili potrebe trgovaca njihovih klijenata.

Plus500 je inovativni broker sa sjedištem u Londonu koji nudi konkurentan paket od 2.000 financijskih instrumenata, uključujući dionice, opcije, devize, kriptovalute i CFD-ove. Brokerska tvrtka uvrštena je na Londonsku burzu (LSE) i ima 15 godina financijskih iskustava i tisuće klijenata. Posjedujući licence FCA, CySEC i ASIC, broker je ugledan i pouzdan.

Povežite se s našim najboljim brokerima

submitting..

Registrirajte svoj račun putem TopBrokeri.com i Top account manager će vam pomoći da započnete sa svojim računom!

Plus500 Kriptovalute

Vodeća FinTech kompanija Plus500 objavila je novi instrument koji svojim klijentima omogućava trgovinu deset najpopularnijih i utvrđenih kriptovaluta u jednoj transakciji. Plus500 Indeks Crypto 10, koji je izradilo društvo za indeksiranje softvera BITA, nudi trgovcima mogućnost praćenja uspješnosti šireg spektra imovine, uz referentnu vrijednost kojom se ulagateljima omogućuje da u stvarnom vremenu trguju kretanjima tržišta te istodobno smanjujući rizik izloženosti oštrim kretanjima u jednoj valuti. Taj potez odražava sve veću percepciju kriptovaluta kao načina zaštite od šireg skupa tradicionalnih instrumenata, pri čemu ulagači vide taj razred imovine kao način za daljnju diversifikaciju svojih portfelja.

Trgovci mogu birati između više parova kriptovaluta donoseći nove načine zaštite od tržišne volatilnosti, inflacije i nesigurnosti na tržištu. Indeks Crypto 10 samo je jedan od više od 2500 temeljnih globalnih financijskih instrumenata koje nudi Plus500, a sastoje se od vlasničkih vrijednosnih papira, indeksa, robe, opcija, ETF-ova, deviznih i kriptovalutnih instrumenata.

ČITATI  24Option Recenzija
plus500 crypto 10

Ulaganje u kriptovalute vrlo je slično ulaganjima na burzi. U oba slučaja ulažete novac nadajući se da će vrijednost kriptovaluta ili dionica porasti. Stoga vidimo da mnoge platforme koje nude dionice nude i mogućnost trgovanja s kriptovalutama. Dobro poznati broker gdje možete trgovati kriptovalutama, forex, indeksima i dionicama je regulirani broker Plus500.

Za započeti trgovati Plus500 kriptovalutama malim ulagačima potreban minimalan depozit od samo 100 dolara i jedna od 16 podržanih metoda plaćanja, uključujući wire transfer, kreditne kartice i e-novčanike poput Skrilla. Klijenti potom mogu iskoristiti prednosti vlastitih Plus500 trgovinskih platformi, uključujući integriranog internetskog trgovca, platformu za ulaganja koja je usmjerena na dionice te mobilne aplikacije iOS i Android.

Kako trgovati Kriptovalutama?

Kao što možete vidjeti s gornjeg popisa, Plus500 podržava većinu glavnih kriptovalutama na tržištu. Osim onih najpopularnijih poput Bitcoin, Ethereum, Ripple itd. možete trgovati i manje poznatim, ali još uvijek istaknutim kriptovalutama poput IOTA, EOS, Stellar.

Kao što je ranije navedeno u članku, Plus500 CFD broker. Glavna prednost CFD trgovanja je da zapravo ne morate kupiti bilo kakvu imovinu – u osnovi samo predviđate kretanje cijena i na to ostvarujete dobit ili gubitak. Nikakva imovina se ne piše na vaše ime.

Ako ste pravi kripto entuzijast, onda ćete se vjerojatno složiti s korisničkim Plus500 recenzijama koje govore o prednostima posjedovanja neke kriptovalute. S druge strane, posjedovanje kriptovalute može biti prilično komplicirani proces. Trebate kriptonovčanik, morate se pobrinuti za neke sigurnosne aspekte i pronaći mjesto za pohranu kodova. Međutim, ako želite preskočiti sve ove zamorne procese Plus500 trgovanje kriptovalutama je za vas!

plus500 kripto

Plus500 Platforma

Kada je riječ o navigaciji, trgovinska platforma Plus500 je jednostavna i intuitivna. Čak pruža povoljnu mogućnost konfiguriranja upozorenja u stvarnom vremenu za kretanje cijena vaših preferiranih instrumenata. Ima tri vrste upozorenja:

ČITATI  Pocket Option Recenzija

Upozorenje o cijeni – obavijesti vas kada instrument dosegne određenu cijenu kupnje ili prodaje.
Promjena (%) – obavijesti kada apsolutna promjena cijene instrumenta (pozitivna ili negativna) dosegne određenu razinu.
Traders Sentiments – obavijesti kada postotak kupaca ili prodavatelja dosegne određenu razinu.

Plus500 također ima aplikaciju i posebnu web platformu tako da uvijek možete pratiti cijenu na svakom uređaju. Osim Plus500 kriptovalute ista platforma se također za dionice, valute, etfove i drugo. Plus500 trgovačku platformu ćete brzo ovladati jer je jednostavna i zasigurno jedna od najboljih platformi za trgovanje uopće!

Ono što to Plus500 čini različitim od drugih brokera je to što su uspjeli razviti vrlo stabilnu platformu koju većina trgovaca traži. S gotovo 10 godina iskustva, nije iznenađenje da je Plus500 postao jedna od najboljih usluga na tržištu.

Broker Plus500, iako nije specijaliziran samo za kriptovalute, ipak ima vrlo lijep izbor. Možete birati između više od 10 kriptovaluta uključujući kao što su Bitcoin, Ripple i Ethereum. Platforma je 2021. godine uvela još jedan koristan alat. Ulagači sada mogu vidjeti više grafikona na jednom zaslonu, što im omogućuje usporedbu imovine u odnosu na različite vremenske rokove ili analizu imovine. To je vrlo dojmljiv alat prilagođen korisniku i može podržati do devet pojedinačnih karata na jednoj stranici.

plus500

Poluga, Depozit i Demo Račun

S Plus500 možete trgovati s polugom. S financijskom polugom možete ostvariti veliku dobit s relativno malim ulaganjem. Time kontrolirate puno veći iznos kapitala od iznosa koji zapravo ulažete. Iako nije moguće izgubiti više novca od početnog ulaganja isto je dobro razumjeti kako poluga radi.

Plus500 broker je odličan za početnike koji se žele početi baviti trgovinom zbog mogućnosti ulaganja putem demo računa (besplatno otvorite demo račun). Ovaj račun je dobar ako ste početnik i nemate dovoljno iskustva u trgovanju jer ne treba uložiti stvaran novac da bi se trgovalo. Nauime, ulaganje sa demo računom je samo simulacija stvarnih kretanja tržišta i uvelike vam pomaže da usvojite osnovna znanja i alate potrebne za stvarno trgovanje.

ČITATI  eToro Kriptovalute

Budući da trgovanje kriptovalutnim CFD-ovima ne uključuje kupnju imovine, ne morate posjedovati novčanik za njihovo pohranjivanje. Dapače, kod trgovanja na Plus500 dobivate pristup omjeru 1:3 pri trgovanju kriptovalutama i možete početi s tek 100 €.

Korisnička Podrška

Plus500 se može kontaktirati putem emaila i chata uživo. Svi email-ovi koji pristignu na mail podrške se odmah obrađuju i korisnik dobije traženi odgovor u roku od 10 minuta. Osoblje je veoma precizno i profesionalno i zasigurno će vam pomoći na najbolji mogući način. Odgovori brzi i bez korištenja ikakve marketinške taktike tijekom cijelog razgovora što e za svaku pohvalu.

Pozitivne

Min.Deposit 50$
Inovativnost
Jednostavnost upotrebe
Podrška
eToropedia

Negativne

Nema MT4 platformu

Zaključak

Ono što razlikuje Plus 500 od ostalih brokera je činjenica da su uspjeli razviti vrlo stabilnu platformu kakvu mnogi trgovci traže. Jednostavna je za korištenje  i pojednostavnjuje cijeli proces online trgovanja kriptovalutama, kompetitivno se širi i veliki raspon tržišnih instrumenata ga čini idealnim za napredne trgovce. Njihova email podrška je lako primjenjiva te jednostavno rukuje sa svim zahtjevima i upitima korisnika. Nije iznenađujuće što ostali brokeri pokušavaju slijediti njihov poslovni model jer ih je on učinio veoma popularnima i od povjerenja u ovom poslu. Sve u svemu, Plus500 je postigao visok položaj i svakako je naša preporuka!

plus500 recenzia

Vezani članci