logoicon

TopBrokeri.com

Etoro Recenzija

Moderna društveno investicijska mreža, pravovremena korisnička podrška, sigurnost i dostupna sredstva čine trgovanje ne samo pouzdanim već i zabavnim čime eToro definitivno zaslužuje svoje mjesto među najboljima!

etoro recenzija

eToro je prije svega društvena investicijska mreža koja s jednim od najinovativnijih pristupa današnjice pruža trgovcima najbolju platformu za trgovanje CFD-ima, valutama, robama i indeksima. Način na koji se trgovina odvija je privlačan i zanimljiv. Trenutno,  baza trgovca ovog goropadno rastućeg brokera prelazi preko 6 milijuna ljudi u 160 zemalja sa tendencijom vrtoglavog rasta. Prednost korištenja njihove trgovačke platforme je to što trgovcima nudi razne alate uz koje maksimalno mogu iskoristiti svoje  znanja i aktivnosti. Praćenjem i kopiranjem drugih trgovaca u stvarnom vremenu trgovci na eToro platformama gotovo bez ikakvog prethodnog znanja mogu ostvarivati značajne dobitke što je definitivno jedna od njegovih najvećih prednosti.

etoro crypto

Vrste Računa

EToro pruža svojim korisnicima nekoliko jedinstvenih vrsta računa te tako zadovoljava apetite većine trgovaca, bilo sa onih sa iskustvom ili tek početnika.

Najbolje preporučene platforme

MIN. DEPOZIT

$100

ISKLJUČIVO PONUDA

KORISNIČKA OCIJENA

9.8

4.7/5

Trgovanje financijskim instrumentima nosi visoku razinu rizika koja nije prikladna za sve ulagače. Prije donošenja bilo kakve odluke o ulaganju, trebali biste zatražiti savjet od neovisnog financijskog savjetnika kako biste bili sigurni da razumijete uključene rizike.

MIN. DEPOZIT

$100

ISKLJUČIVO PONUDA

KORISNIČKA OCIJENA

9.7

4.5/5

73% računa malih ulagatelja gubi novac trgujući CFD-ovima kod ovog pružatelja usluga. Trebali biste razmisliti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju i možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika gubitka novca.

MIN. DEPOZIT

$100

ISKLJUČIVO PONUDA

KORISNIČKA OCIJENA

9.7

4.5/5
  • Etoro Basic Level Account – Brončani Račun
  • Etoro Intermediate Level Account – Srebreni Račun
  • Etoro Advanced Level Account – Zlatni Račun
  • EtotoProfessional Level Account – VIP Račun
  • Demo Account – Račun za vježbu s virtualnim novcima 

Ovisno o iznosu uloženog novca i obujmu trgovine, korisnici napreduju prema boljim vrstama računa čime ujedno ostvaruju i dodatne mogućnosti uz bolje usluge i uvjete trgovanja.

Platforme

eToro se definitivno može pohvaliti svojom trgovačkom platformom. Jednostavna je za navigaciju i upotrebu i dostupna svima bez obzira gdje se nalazili ili s kojim uređajem se spajali.

Zahvaljujući funkcionalnosti svoge trgovačke platforme korisnici mogu pristupiti platformi bilo gdje da se nalazili brzo i lako – jedini uvjet je internetska veza. Zbog jedinstvenog dizajna etoro social trading platforma je uredna i pregledna. Kretanje kroz izbornike, otvaranje novih pozicija, povijest i narudžbe nikad nije bilo lakše. Društvena komponenta je poboljšana sa chat opcijom s kojom korisnici mogu brzo i lako komunicirati i dijeliti iskustva ili pak sve anonimno promatrati uz prilagodbu vidljivosti.

Kako je većina trgovaca mobilna, platforma Mobile Trading koristi sve kvalitete svojih platformi i prilagođava ih mobilnim ljubimcima. Mobilna Aplikacija je veoma zahvalna, prilagođena za Android i IOS uređaje i idealna za pametne telefone, tablete te  omogućava svojim korisnicima jednostavnu upotrebu gdje god se nalazili. EToro Mobile Trading platforma omogućuje brz pristup  i ne morate se nalaziti na računalu da biste obavili posao.

Uplate i Isplate

Vrlo bitna stvar kod u online trgovanju su definitivno načini plaćanja i povlačenja novca i eToro se i na tom području pobrinuo da bude na vrhu. Nudi trgovcima višestruke mogućnosti depozita bilo putem bankovnog računa, GiroPay, kreditne kartice, PayPal, Neteller, WebMoney i Skrill. Sve transakcije su 100% sigurne i koriste najmoderniju SSL tehnologiju za obradu plaćanja i povlačenja novca. Vrijeme obrade traje samo 1 radni dan, dok primanje uplate može varirati ovisno o drugim posrednicima koje koristite.

Korisnička podrška

Dostupni Proizvodi

Što se tržišta tiće, eToro se može pohvaliti s 6 različitih kategorija. To uključuje kriptovalute, indekse, dionice, valute, ETF Fondove i robu. Sa preko 1000 proizvoda koje uključuju Apple, Google, Facebook (dionice) ; Bitcoin, Etherium, Dash (kriptovalute) ; NSDQ100, DJ30 (indeksi) ;  EUR/USD, GPB/USD (valute) ; nafta, zlato, srebro (robe) vrlo je lako pronaći instrument koji ima obećavajuće povrate i profitne mogućnosti.

Etoro Crypto wallet

Etoro sada nudi multi-kripto novčanik. Postupno uvođenje provodi se po zemljama, a dostupni popis kriptovaluta također će se proširiti kako vrijeme traje.

Novčanik nudi visoku razinu sigurnosti, uz podršku višepotpisne prijave – to znači da korisnici mogu vidjeti svoje blockchain transakcije bez otkrivanja vlastitog ključa.

Mobilna aplikacija (dostupna iz Google aplikacija i Apple trgovine) omogućit će kupovinu i prodaju kriptovalute pomoću Fiat valute. Također će omogućiti pretvaranje jedne kriptovalute valute u drugu.

Na lansiranju će biti uključene četiri osnovne kriptovalute (Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum i Litecoin).

Drugi će biti dodani dok se aplikacija povećava. Konverzija će se u početku ograničiti na vlasnike računa Platinuma, ali će se u konačnici proširiti na sve trgovce. Aplikacija je otvorena svakom registriranom klijentu tvrtke eToro i lako pristupa inače složenom tržištu.

Korisnička podrška

EToro korisnička podrška je dostupna cijeli tjedan 24 sata dnevno. Ako naiđete na kakve poteškoće preporučamo da prvo pogledate njihov FAQ dio gdje imate već gotove odgovore na česta pitanja ili pak donjem lijevom kutu unesete svoja pitanja direktno i dobijete instant odgovore. Ako pak niste tu našli rješenja svojih problema, etoro također nudi međunarodnim klijentima besplatne telefonske brojeve i email podršku. Sve u svemu, izvanredna korisnička podrška.

Sigurnost

Zaključak

EToro je zaista top klasa u svemu što nudi. Sa svojom multi-funkcionalnom, preglednom društveno investicijskom platformom, 24 satnom korisničkom podrškom, brzom obradom transakcija i preko 1000 proizvoda za trgovanje ovaj moderni broker je definitivno naš i vaš najbolji izbor.

Pozitivne

Min.Deposit 50$
Inovativnost
Jednostavnost upotrebe
Podrška
eToropedia

Negativne

Nema MT4 platformu

eToro je platforma s više sredstava koja nudi ulaganje u dionice i kriptovalute, kao i CFD trgovanje.

Imajte na umu da su CFD-ovi složeni instrumenti i da dolaze s visokim rizikom od brzog gubitka novca zbog poluge. 68% maloprodajnih računa ulagača gubi novac kada trguje CFD ovima s ovim pružateljem usluga. Trebali bi razmisliti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju i možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika i izgubiti svoj novac.

Prošli učinak nije pokazatelj budućih rezultata. Predstavljena povijest trgovanja je manje od 5 dovršena godine i možda neće biti dovoljna kao osnova za odluku o ulaganju.

Copy trading je usluga upravljanja portfeljem koju pruža eToro (Europe) Ltd., koja je ovlaštena i regulirana od strane Ciparske komisije za vrijednosne papire i burze.

Ulaganje u kriptovalute nije regulirano u nekim zemljama EU-a i Velikoj Britaniji. Nema zaštite potrošača. Vaš kapital je u opasnosti.

eToro USA LLC ne nudi CFD-ove, ne zastupa i ne preuzima nikakvu odgovornost za
točnost ili potpunost sadržaja ove publikacije koju je pripremio naš partner
korištenjem javno dostupnih informacija koje nisu specifične za entitet o eToru.

etoro hrvatska

Vezani članci