Etoro Recenzija

etoro recenzija
67% računa malih ulagatelja u CFD-ove gubi novac

Moderna društveno investicijska mreža, pravovremena korisnička podrška, sigurnost i dostupna sredstva čine trgovanje ne samo pouzdanim već i zabavnim čime eToro definitivno zaslužuje svoje mjesto među najboljima!

eToro je prije svega društvena investicijska mreža koja s jednim od najinovativnijih pristupa današnjice pruža trgovcima najbolju platformu za trgovanje CFD-ima, valutama, robama i indeksima. Način na koji se trgovina odvija je privlačan i zanimljiv. Trenutno, baza trgovca ovog goropadno rastućeg brokera prelazi preko 6 milijuna ljudi u 160 zemalja sa tendencijom vrtoglavog rasta. Prednost korištenja njihove trgovačke platforme je to što trgovcima nudi razne alate uz koje maksimalno mogu iskoristiti svoje znanja i aktivnosti. Praćenjem i kopiranjem drugih trgovaca u stvarnom vremenu trgovci na eToro platformama gotovo bez ikakvog prethodnog znanja mogu ostvarivati značajne dobitke što je definitivno jedna od njegovih najvećih prednosti.

etoro recenzija

Vrste Računa

EToro pruža svojim korisnicima nekoliko jedinstvenih vrsta računa te tako zadovoljava apetite većine trgovaca, bilo sa onih sa iskustvom ili tek početnika.

 • Etoro Basic Level Account – Brončani Račun
 • Etoro Intermediate Level Account – Srebreni Račun
 • Etoro Advanced Level Account – Zlatni Račun
 • EtotoProfessional Level Account – VIP Račun
 • Demo Account – Račun za vježbu s virtualnim novcima

Ovisno o iznosu uloženog novca i obujmu trgovine, korisnici napreduju prema boljim vrstama računa čime ujedno ostvaruju i dodatne mogućnosti uz bolje usluge i uvjete trgovanja.

Platforme

eToro se definitivno može pohvaliti svojim trgovačkim platformama. Jednostavne su za navigaciju i upotrebu i dostupne svima bez obzira gdje se nalazili ili s kojim uređajem se spajali. Postoje tri vrste platformi

 • eToro OpenBook
 • eToro WebTrader
 • eToro Mobile Trading

OpenBook je osvježavajuče drugačija trgovačka platforma. Kao što joj i sam naziv sugerira ”Otvorena Knjiga” koristi moć društvenih mreža i zajednica konstantno unapređujući korisničko iskustvo. Korisnici mogu vidjeti što drugi trgovci rade i dobiti korisne uvide u strategije u stvarnom vremenu te tako pratiti, dijeliti pa čak i kopirati aktivnosti drugih korisnika kako im odgovara.

Zahvaljujući funkcionalnosti svog WebTradera korisnici mogu pristupiti platformi bilo gdje da se nalazili brzo i lako – jedini uvjet je internetska veza. Zbog jedinstvenog dizajna WebTrader Platforme sve je uredno i pregledno. Kretanje kroz izbornike, otvaranje novih pozicija, povijest i narudžbe nikad nije bilo lakše. Društvena komponenta je poboljšana sa chat opcijom s kojom korisnici mogu brzo i lako komunicirati i dijeliti iskustva ili pak sve anonimno promatrati uz prilagodbu vidljivosti.

Kako je većina trgovaca mobilna, platforma Mobile Trading koristi sve kvalitete svojih WebTradera i prilagođava ih mobilnim ljubimcima. Mobilna Aplikacija je veoma zahvalna, prilagođena za Android i IOS uređaje i idealna za pametne telefone, tablete te omogućava svojim korisnicima jednostavnu upotrebu gdje god se nalazili. EToro Mobile Trading platforma omogućuje brz pristup OpenBooku i WebTraderu i ne morate se nalaziti na računalu da biste obavili posao.

Uplate i Isplate

Vrlo bitna stvar kod u online trgovanju su definitivno načini plaćanja i povlačenja novca i eToro se i na tom području pobrinuo da bude na vrhu. Nudi trgovcima višestruke mogućnosti depozita bilo putem bankovnog računa, GiroPay, kreditne kartice, PayPal, Neteller, WebMoney i Skrill. Sve transakcije su 100% sigurne i koriste najmoderniju SSL tehnologiju za obradu plaćanja i povlačenja novca. Vrijeme obrade traje samo 1 radni dan, dok primanje uplate može varirati ovisno o drugim posrednicima koje koristite.

etoro pregled

Dostupni Proizvodi

Što se tržišta tiće, eToro se može pohvaliti s 6 različitih kategorija. To uključuje kriptovalute, indekse, dionice, valute, ETF Fondove i robu. Sa preko 1000 proizvoda koje uključuju Apple, Google, Facebook (dionice) ; Bitcoin, Etherium, Dash (kriptovalute) ; NSDQ100, DJ30 (indeksi) ; EUR/USD, GPB/USD (valute) ; nafta, zlato, srebro (robe) vrlo je lako pronaći instrument koji ima obećavajuće povrate i profitne mogućnosti.

Etoro Crypto wallet

Etoro sada nudi multi-kripto novčanik. Postupno uvođenje provodi se po zemljama, a dostupni popis kriptovaluta također će se proširiti kako vrijeme traje.
Novčanik nudi visoku razinu sigurnosti, uz podršku višepotpisne prijave – to znači da korisnici mogu vidjeti svoje blockchain transakcije bez otkrivanja vlastitog ključa.
Mobilna aplikacija (dostupna iz Google aplikacija i Apple trgovine) omogućit će kupovinu i prodaju kriptovalute pomoću Fiat valute. Također će omogućiti pretvaranje jedne kriptovalute valute u drugu. Na lansiranju će biti uključene četiri osnovne kriptovalute (Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum i Litecoin). Drugi će biti dodani dok se aplikacija povećava. Konverzija će se u početku ograničiti na vlasnike računa Platinuma, ali će se u konačnici proširiti na sve trgovce. Aplikacija je otvorena svakom registriranom klijentu tvrtke eToro i lako pristupa inače složenom tržištu.

Korisnička podrška

EToro korisnička podrška je dostupna cijeli tjedan 24 sata dnevno. Ako naiđete na kakve poteškoće preporučamo da prvo pogledate njihov FAQ dio gdje imate već gotove odgovore na česta pitanja ili pak donjem lijevom kutu unesete svoja pitanja direktno i dobijete instant odgovore. Ako pak niste tu našli rješenja svojih problema, etoro također nudi međunarodnim klijentima besplatne telefonske brojeve i email podršku. Sve u svemu, izvanredna korisnička podrška.

Sigurnost

CyTEC, FCA i MiFID su zaslužni za licence i kontrolu eTora. Sve radnje i transakcije prolaze stroge protokole za šifriranje. Također, sredstva klijenata i tvrtke su potpuno odvojena što jamči potpunu sigurnost svih depozita i isplata.

Zaključak

EToro je zaista top klasa u svemu što nudi. Sa svojom multi-funkcionalnom, preglednom društveno investicijskom platformom, 24 satnom korisničkom podrškom, brzom obradom transakcija i preko 1000 proizvoda za trgovanje ovaj moderni broker je definitivno naš i vaš najbolji izbor.

Min.Deposit 50$

Inovativnost

Jednostavnost upotrebe

Podrška

eToropedia

Nema MT4 platformu

eToro je platforma s više proizvoda koja nudi ulaganje u dionice i kriptovalute, kao i trgovanje CFD-ovima.

Imajte na umu da su CFD-ovi složeni instrumenti i imaju visok rizik od brzog gubitka novca zbog poluge. 67% računa malih ulagača gubi novac prilikom trgovanja CFD-ovima s ovim dobavljačem. Trebali biste razmisliti razumijete li kako CFD-ovi djeluju i možete li si priuštiti rizik od gubitka novca.

Prethodni učinak nije pokazatelj budućih rezultata.

Kriptovalute su volatilni instrumenti koji mogu jako varirati u vrlo kratkom roku i stoga nisu prikladni za sve investitore. Osim putem CFD-ova, trgovanje kriptovalutama nije regulirano i stoga ga ne nadzire nijedan regulatorni okvir EU-a.


etoro iskustva
 • OSNOVAN : 2007
 • PLATFORME : ”Sve u jednom” Platforma
 • MINIMALNI DEPOZIT : $50
 • PLAČANJE : Kreditne/Debitne kartice, China Union Pay, Giropay, Neteller, PayPal, Skrill Limited UK, WebMoney, Wire Transfer, Wirecard, Yandex
 • PROIZVODI : 1000 +
 • POLUGA : 1:30
 • SIGURNOST : CySEC (Cyprus), FCA (UK), MiFID (EU)
 • PODRŠKA : email, chat uživo
 • WEB ADRESA :
67% računa malih ulagatelja u CFD-ove gubi novac

Vezani članci