logoicon

TopBrokeri.com

Tipico je internetska platforma za sportsko klađenje koja korisnicima nudi mogućnost klađenja na širok raspon sportskih događaja. Platforma je osnovana 2004. godine i od tada je postala jedna od najpopularnijih platformi za online sportsko klađenje na svijetu. Slijedi detaljan pregled Tipica, uključujući njegove značajke, licence, dostupne sportove za klađenje i usporedbu s 10 najboljih konkurenata.
Preuzmite svoj besplatni bonus dobrodošlice do 122 € kada se kladite s 22Bet

Tipico značajke:

Tipico korisnicima nudi širok raspon značajki koje ga čine jednom od najboljih internetskih platformi za sportsko klađenje. Jedna od ključnih značajki Tipica je njegovo sučelje jednostavno za korištenje, koje korisnicima olakšava navigaciju platformom i klađenje. Platforma također nudi širok raspon opcija plaćanja, uključujući kreditne i debitne kartice, e-novčanike i bankovne prijenose, što korisnicima olakšava uplatu i podizanje sredstava s njihovih računa. Uz to, Tipico korisnicima nudi pristup nizu promocija i bonusa, uključujući besplatne oklade, poboljšane koeficijente i ponude povrata novca.

Tipico licence:

Tipico je licenciran i reguliran od strane Malta Gaming Authority, koji je jedan od najuglednijih regulatora za online igre na sreću u svijetu. Platforma također posjeduje licence Komisije za igre na sreću Ujedinjenog Kraljevstva i Švedske uprave za igre na sreću.

Povežite se s našim najboljim brokerima

submitting..

Registrirajte svoj račun putem TopBrokeri.com i Top account manager će vam pomoći da započnete sa svojim računom!

Na koje se sportove možete kladiti na Tipicu:

Tipico nudi korisnicima mogućnost klađenja na širok raspon sportskih događaja, uključujući nogomet, košarku, tenis, hokej na ledu, odbojku, rukomet itd. Platforma također nudi korisnicima pristup klađenju uživo, što korisnicima omogućuje da se klade na sportske događaje dok se odvijaju u stvarnom vremenu.

Tipico u odnosu na konkurente:

Kako bismo usporedili Tipico s njegovih 10 najboljih konkurenata, upotrijebit ćemo sljedeću tablicu:

Platforma Značajke Licence Sportski
Bet365 Sučelje jednostavno za korištenje, prijenos uživo, značajka isplate Komisija za igre na sreću UK-a, Uprava za igre na sreću Malte Nogomet, košarka, tenis, konjske utrke i još mnogo toga
William Hill Širok raspon opcija plaćanja, klađenje u igri, prijenos uživo Komisija za kockanje UK-a, Komisija za kockanje Gibraltara Nogomet, košarka, tenis, konjske utrke i još mnogo toga
Ladbrokes Mobilna aplikacija, live streaming, dnevne promocije Komisija za kockanje UK-a, Komisija za kockanje Gibraltara Nogomet, košarka, tenis, konjske utrke i još mnogo toga
Betway Mobilna aplikacija, klađenje u igri, prijenos uživo Komisija za igre na sreću UK-a, Uprava za igre na sreću Malte Nogomet, košarka, tenis, konjske utrke i još mnogo toga
888sport Sučelje jednostavno za korištenje, klađenje uživo, prijenos uživo Komisija za igre na sreću UK-a, Uprava za igre na sreću Malte Nogomet, košarka, tenis, konjske utrke i još mnogo toga
Betfair Klađenje na burzi, prijenos uživo, značajka isplate Komisija za igre na sreću UK-a, Uprava za igre na sreću Malte Nogomet, košarka, tenis, konjske utrke i još mnogo toga
Unibet Sučelje jednostavno za korištenje, prijenos uživo, značajka isplate Komisija za igre na sreću UK-a, Uprava za igre na sreću Malte Nogomet, košarka, tenis, konjske utrke i još mnogo toga
Paddy Power Dnevne promocije, mobilna aplikacija, prijenos uživo Komisija za igre na sreću UK-a, Uprava za igre na sreću Malte Nogomet, košarka, tenis, konjske utrke i još mnogo toga
Betfred Mobilna aplikacija, klađenje u igri, prijenos uživo Komisija za kockanje UK-a, Komisija za kockanje Gibraltara Nogomet, košarka, tenis, konjske utrke i još mnogo toga
Koraljni Sučelje jednostavno za korištenje, prijenos uživo, klađenje tijekom igre Komisija za kockanje UK-a, Komisija za kockanje Gibraltara Nogomet, košarka, tenis, konjske utrke i još mnogo toga
Tipico Sučelje jednostavno za korištenje, širok raspon mogućnosti plaćanja, klađenje uživo Malta Gaming Authority,, Švedska uprava za igre na sreću Nogomet, košarka, tenis, hokej na ledu, odbojka, rukomet i još mnogo toga
ČITATI  BetMGM Recenzija: Što treba znati

Kao što možemo vidjeti iz tablice, Tipico je povoljniji u usporedbi sa svojih 10 najboljih

Kako se kladiti na Tipicu i koje su vrste oklada dostupne

Klađenje na Tipicu jednostavan je postupak koji uključuje sljedeće korake:

 1. Prijavite se na svoj Tipico račun ili stvorite novi ako ste novi korisnik.
 2. Dođite do sporta i događaja na koji se želite kladiti pomoću trake izbornika ili funkcije pretraživanja.
 3. Odaberite tržište i ishod na koji se želite kladiti te unesite iznos uloga na koji se želite kladiti.
 4. Pregledajte svoj kladioničarski listić kako biste bili sigurni da su detalji vaše oklade točni i kliknite na gumb “položi okladu” za potvrdu oklade.

Tipico korisnicima nudi širok raspon vrsta oklada, uključujući:

 1. Moneyline oklade: Ovo uključuje klađenje na ishod određene utakmice ili događaja, kao što je koja će momčad pobijediti.
 2. Oklade na razliku bodova: Ovo uključuje klađenje na razliku pobjede ili poraza u utakmici ili događaju.
 3. Oklade na ukupni iznos: Ovo uključuje klađenje na ukupan broj poena ili golova postignutih u utakmici ili događaju.
 4. Futures oklade: Ovo uključuje klađenje na ishod događaja koji će se dogoditi u budućnosti, kao što je koja će momčad osvojiti ligu ili prvenstvo.
 5. Prop oklade: Ovo uključuje klađenje na određene ishode unutar utakmice ili događaja, kao što je koji će igrač postići prvi gol ili koliko će žutih kartona biti pokazano.

Tipico također nudi korisnicima mogućnost klađenja uživo, što uključuje klađenje na događaje koji se odvijaju u stvarnom vremenu. Ovo korisnicima omogućuje da iskoriste promjenjive koeficijente i donesu informiranije odluke o klađenju na temelju učinka timova ili uključenih igrača.

Preuzmite svoj besplatni bonus dobrodošlice do 122 € kada se kladite s 22Bet

Koje vrste kvota postoje na Tipicu?

Tipico korisnicima nudi različite vrste tečajeva na izbor. Tri glavne vrste tečajeva ponuđenih na Tipicu su frakcijski tečajevi, decimalni tečajevi i američki tečajevi. Evo kratkog opisa svake vrste kvota:

 1. Frakcijski koeficijenti: Ova vrsta koeficijenata obično se koristi u Velikoj Britaniji i Irskoj. Prikazuje se kao razlomak, kao što je 3/1, što znači da je za svaki uloženi $1 potencijalni profit 3$. U ovom primjeru, ukupna isplata bila bi 4 USD (početni ulog od 1 USD plus dobit od 3 USD).
 2. Decimalni koeficijenti: Ova vrsta koeficijenata naširoko se koristi u Europi i drugim dijelovima svijeta. Prikazuje se kao decimalni broj, kao što je 4,00, koji predstavlja ukupnu isplatu za svaki uloženi $1, uključujući početni ulog. U ovom primjeru, oklada od 1 USD rezultirala bi ukupnom isplatom od 4 USD (početni ulog od 1 USD plus dobit od 3 USD).
 3. Američki koeficijenti: Ova vrsta koeficijenata se obično koristi u SAD-u. Prikazuje se kao pozitivan ili negativan broj, poput +300 ili -150. Pozitivan broj označava potencijalni profit na okladu od 100 USD, dok negativan broj označava iznos koji je potrebno uložiti da bi se osvojilo 100 USD. Na primjer, oklada s izgledima od +300 znači da bi oklada od 100 USD rezultirala dobiti od 300 USD, dok oklada s izgledima od -150 znači da bi oklada od 150 USD bila potrebna za dobitak od 100 USD.
ČITATI  Platincasino Recenzija: Iskrena, dubinska analiza

Tipico omogućuje korisnicima prebacivanje između ovih različitih vrsta koeficijenata ovisno o njihovim željama. Korisnici mogu odabrati željeni format kvota pristupom izborniku postavki na svom Tipico računu.

Ima li Tipico bonuse i koje su naknade i minimalni depoziti i isplate?

Tipico svojim korisnicima nudi razne bonuse i promocije. Ovi bonusi mogu uključivati besplatne oklade, povrat novca, poboljšane koeficijente i još mnogo toga. Dostupnost ovih bonusa može varirati ovisno o lokaciji korisnika i dobu godine.

Što se tiče naknada i minimalnih depozita i isplata, Tipico ne naplaćuje nikakve naknade za uplate ili isplate. Međutim, korisnici bi trebali znati da njihova banka ili pružatelj usluga plaćanja može naplatiti naknade za transakcije. Minimalni iznos uplate na Tipico je 10 USD, a minimalni iznos za podizanje 20 USD.

Također je vrijedno napomenuti da Tipico može zahtijevati od korisnika da potvrde svoj identitet prije obrade isplata. Ovo je standardni postupak za sprječavanje prijevare i osiguranje da sredstva povlači pravi vlasnik računa. Od korisnika se može tražiti da dostave dokumente kao što su kopija osobne iskaznice ili putovnice i dokaz o adresi.

Općenito, Tipico nudi platformu jednostavnu za korištenje s konkurentnim tečajevima i raznim sportovima i mogućnostima klađenja. Sa svojim velikodušnim bonusima i promocijama te predanošću odgovornom kockanju, Tipico je postao popularan izbor za sportske kladioničare diljem svijeta.

Kako provjeriti je li Tipico dostupan u vašoj zemlji?

Kako biste provjerili je li Tipico dostupan u vašoj zemlji, možete posjetiti web stranicu Tipica i provjeriti je li vaša država navedena u obrascu za registraciju. Ako vaša država nije navedena, Tipico vjerojatno nije dostupan u vašoj zemlji.

Tipico je trenutno dostupan u nekoliko zemalja, uključujući Njemačku, Austriju, Belgiju, Kanadu, Hrvatsku, Dansku, Gibraltar, Maltu, Nizozemsku i neke američke države između ostalih. Međutim, važno je napomenuti da Tipico možda neće biti dostupan u određenim regijama unutar tih zemalja zbog ograničenja licenciranja.

ČITATI  BetOnline Recenzija: Je li to pravi izbor za vas?

Važno je napomenuti da se zakoni i propisi koji se odnose na online kockanje mogu uvelike razlikovati od zemlje do zemlje, stoga bi korisnici uvijek trebali provjeriti svoje lokalne zakone i propise prije nego što se klade na Tipicu ili bilo kojoj drugoj online sportskoj kladionici.

 

bet365 DraftKings FanDuel William Hill Unibet Betfair Paddy Power BetMGM PointsBet Bwin
888sport Ladbrokes Coral SkyBet BetVictor Parimatch Betsson LeoVegas Intertops Marathonbet
10Bet SBOBET BoyleSports BetOnline Sportingbet Dafabet Pinnacle Bodog Betsafe Neds
TonyBet ComeOn Mr Green NetBet 22Bet Rizk Wazamba BetRivers Caesars Fun88
Matchbook Novibet MansionBet Sportsbet.io BetRegal Cloudbet Platincasino Betfred Betway Tipico