logoicon

TopBrokeri.com

Kako kupiti i trgovati Curve DAO tokenom online

Facebook
Twitter
LinkedIn
VK
Telegram
WhatsApp

Želite uložiti u kriptovalutu s najboljim rezultatima kao što je Curve DAO Token (CRV), ali ne znate odakle početi? Ovo je vaš dan jer smo pripremili detaljan vodič koji će vas provesti kroz svaki korak.

Curve DAO token jedno je od digitalnih sredstava s najboljim učinkom od lansiranja prije nekoliko godina. Mali ulagači sada žele dodati nešto CRV-a u svoj kripto portfelj.

Prije nego što vam kažemo kako ulagati u CRV tokene, dat ćemo vam pregled o Curve. Također ćemo preporučiti internetsku razmjenu koja vam omogućuje kupnju i trgovanje CRV tokenima. Nastavite čitati kako biste saznali više.

Povežite se s našim najboljim brokerima

submitting..

Registrirajte svoj račun putem TopBrokeri.com i Top account manager će vam pomoći da započnete sa svojim računom!

Curve: O čemu se radi?

Curve je važan projekt u DeFi-ju. Curve cijeni stabilnost i mogućnost sastavljanja iznad spekulacija i volatilnosti, što je nešto što ga razlikuje od ostalih DeFi projekata.

Curve je popularan automatizirani trgovac (AMM) i vrlo je cijenjen zbog učinkovitog načina na koji korisnici razmjenjuju tokene, bez nastajanja pretjeranih naknada i proklizavanja. Sposobnost Curve-a da zadrži niske naknade i niske gubitke je zbog činjenice da prihvaća samo fondove likvidnosti koji sadrže samo sličnu imovinu.

Curve ne naplaćuje pružateljima likvidnosti više naknade za opskrbu skupova tokena. Curve potiče korisnike kroz partnerstva s DeFi protokolima. Ovi partneri daju nagrade u obliku CRV tokena i kamata.

Tko je osnovao Curve DAO?

Curve DAO stvoren je i pokrenut 2020. Ovaj je projekt jedan od mnogih u novom sektoru decentraliziranog financiranja. Michael Egorov iz Rusije razvio je Curve DAO token.

Michael Egorov, koji je suosnivač NuCyphera dok je također bio njegov glavni tehnološki direktor, ima veliko iskustvo s poslovima kriptovaluta i blockchaina. NuCypherova misija je izgraditi protokole orijentirane na privatnost kao i infrastrukturu.

ČITATI  Cijena bitcoina, raspoloženje i prognoze

Kada je Curve lansiran?

Curve je lansiran u siječnju 2020. Od tada je dominantan igrač u DeFI-ju. Curve koristi automatizirani market maker (AMM) kao decentraliziranu platformu za stabilne kovanice za upravljanje likvidnošću.

Curve je bio veliki hit 2020. zbog eksplozije decentraliziranih financija. Ovo se svidjelo mnogim investitorima koji su se željeli pridružiti zabavi.

Curve, decentralizirana autonomna organizacija koja je osnovana u kolovozu 2017., lansirala je CRV, svoj izvorni token. Curve DAOToken koristi Aragon, alat za stvaranje temeljen na Ethereumu, koji omogućuje višestruke pametne ugovorne veze za upravljanje deponiranom tekućinom.

Što čini Curveov DAO token tako jedinstvenim?

Kao što smo već spomenuli, Curve DAO Token postao je veliki hit 2020. Projekt je doživio procvat DeFi-ja u drugom tromjesečju 2020. Jedinstvena značajka Curvea je njegova sposobnost da ponudi niske naknade i niska proklizavanja pri razmjeni stablecoina, ERC-20 tokena, i njima sličnim.

Nevjerojatna tehnologija i tehničke mogućnosti Curve DAO-a razlog su zašto ga volimo. Njegova jedinstvena ponuda čini je jednom od najatraktivnijih DeFi burzi. Curve ne ovisi o knjigama naloga, kao što to čine neke burze, već umjesto toga stvara fondove likvidnosti na temelju pametnih ugovora. Pametni ugovori djeluju kao automatski pokretač tržišta.

Curve povezuje korisnike izravno s najboljim rutama razmjene. Također osigurava da korisnici mogu neometano trgovati tokenima ili stablecoinima kroz protokole razmjene.

Njegova jedinstvena tehnologija omogućuje korisnicima razmjenu tokena kao i stablecoina po najboljim tečajevima.

Koliko curve tokena DAO (CRV) postoji?

Kao što smo već naveli, CRV djeluje kao upravljački token ekosustava Curve DAO. To jednostavno znači da CRV pokreće transakcije u Curve DAO eko-sustavu i daje korisnicima pravo glasa.

Što se tiče trenutne ponude u optjecaju, trenutno je u optjecaju 650 419 825 CRV kovanica. CRV ima najveću ponudu od 3.303.000.030.299.

CurveDAO token je poput Ethereuma ili Bitcoina po tome što ima ograničenu ponudu. Tim koji stoji iza Curve DAO tokena želio je stvoriti mehanizam otporan na inflaciju. Ovo je nevjerojatno pametan potez. To znači da će CRV biti velika pohrana dugoročne vrijednosti.

ČITATI  William Hill Recenzija: Što treba znati

CRV također dopušta sudionicima mreže da predlože promjene u ponudi tokena kroz decentralizirano upravljanje.

CRV je tržišni lider u smislu tržišne kapitalizacije. To je zbog velikog broja korisnika mreže.

Povijest cijena CRV-a

Protokol Curve vrlo je likvidna kriptovaluta s milijardama kriptovaluta pohranjenih unutar nje. Međutim, Curve DAO coin nije veliki altcoin. Curve, čija je tržišna kapitalizacija od samo 500 milijuna dolara, jedna je od najpopularnijih kriptovaluta.

Međutim, tokeni niskog tržišnog kapitala kao što je CRV bilježe značajne promjene cijena. Oni su gotovo podložni istom pritisku kupnje kao i tokeni veće tržišne kapitalizacije.

CRV je postao veliki hit nakon prvog lansiranja. Trgovalo se po nevjerojatno visokim cijenama. Zamah je brzo oslabio i dionice su se srušile u samo nekoliko dana. Iako još uvijek doživljava nevjerojatne reakcije na promjene cijena, uglavnom je slijedio vodstvo Ethereuma.

Ethereum je dosegao svoj vrhunac svih vremena u svibnju 2021., ali je Curve skočio na nevjerojatnih 4,30 USD.

Iako je većina kripto tržišta trenutno pod opsadom zbog kripto zime u kojoj je digitalna imovina izgubila gotovo 90% svoje izvorne vrijednosti, Curve DAO pokazuje puno više potencijala. Tim Curve DAO nastavio je s lansiranjem proizvoda i usluga.

Je li CRV vrijedan ulaganja?

Curve je bila vrlo atraktivna opcija ulaganja zbog porasta decentraliziranih financija. Idealan je izbor za one koji žele sve velike pogodnosti koje DeFi pruža. Lansiranjem Curvea 2020. i dalje je omiljen među malim ulagačima, uglavnom zbog niskog omjera tržišne kapitalizacije i TVL-a.

Budući da je Curve altcoin koji je volatilan, ulagači mogu očekivati značajne promjene cijena. Curve, koji je sličan Ethereumu i Bitcoinu, doživio je nevjerojatne trenutke, posebno kada mu je cijena dosegla 60 dolara.

ČITATI  MetaMask vs Trust Wallet: Što je bolje?

Trenutna kripto zima Curvea doživjela je veliki pad vrijednosti, pogotovo jer se njegov token trguje po 0,67 USD. No, nema sumnje da Curve još uvijek ima puno potencijala.

Ovo je izvrsno vrijeme za kupnju Curve tokena, ako ste propustili bikovska tržišta.

Kako kupiti CRV

Nakon što smo vam dali kratak pregled Curve DaAO, sada ćemo vam reći sve o tome kako kupiti CRV tokene.

Samo da znate, svatko može kupiti CRV kovanice. Dobre vijesti o ovom altcoinu? Naveden je na mnogim velikim burzama kriptovaluta.

Da biste dodali CRV u svoju zbirku digitalnih sredstava, prvo morate otvoriti račun na burzi. Nakon što ste se prijavili na razmjenu, također ćete morati potvrditi da je vaš identitet ispravan davanjem adrese i službene osobne iskaznice.

Nakon što ste potvrdili svoj identitet s mjenjačnicom, možete položiti fiat. Nakon što to učinite, moći ćete kupiti Curve DAO tokene.

Kako trgovati CRV-om koristeći eToro

  • Ako još nemate račun, trebat će vam ga za trgovanje CRV-om. Registracija računa na eToro traje samo nekoliko trenutaka. I ne samo to, nego ne morate ispunjavati nikakve dodatne podatke.
  • Nakon što napravite račun, morat ćete ga financirati. Srećom, eToro podržava mnoge metode plaćanja uključujući bankovni prijenos, kreditne/debitne kartice, PayPal i PayPal. Dakle, financiranje vašeg računa ne bi trebalo biti problem.
  • Sada kada je vaš račun financiran, možete se kretati nadzornom pločom eToro-a i kliknuti gumb “Trade Markets”.
  • Odaberite kripto na stranici koja se pojavi.
  • Pomaknite se prema dolje kroz odabir eToro kriptovalute da odaberete Curve.
  • Kliknite na gumb “Kupi” i odaberite koliko CRV-a želite kupiti.
  • Kliknite opciju otvorenog trgovanja i spremni ste za polazak.

Veliko pitanje ovdje je kako odrediti ima li vaša trgovina visoku CRV vrijednost? Odgovor je jednostavan. eToro ima mnogo značajki. Možete vidjeti trenutnu CRV cijenu na grafikonu. Također imate dodatne informacije koje će vam pomoći da odlučite je li ulaganje u CRV dobra ideja.

eToro ne samo da olakšava kupnju CRV kovanica, već korisnicima omogućuje i transparentno trgovanje. eToro ne naplaćuje nikakve skrivene naknade.

eToro je izvrstan broker ako vam je cilj ulaganje u CRV i želite da cijeli proces teče glatko.

Vezani članci

Kako kupiti Dash

Ako tražite platformu za internetsko trgovanje koja vam omogućuje trgovanje kriptovalutom Dash, eToro se visoko preporučuje. Platforma za trgovanje, koja je pokrenuta 2007., stekla je

Čitaj više

Kupujte i trgujte s više od 500 kriptovaluta na vodećoj svjetskoj kripto burzi.

Kriptovalute su po svojoj prirodi promjenjive. Riskirate gubitak novca. Istražite sami.

Kriptovalute su po svojoj prirodi promjenjive. Riskirate gubitak novca. Istražite sami.

Kupujte i trgujte s više od 500 kriptovaluta na vodećoj svjetskoj kripto burzi.