logoicon

TopBrokeri.com

Vodič za kupnju Shiba Inu u 2023.

Facebook
Twitter
LinkedIn
VK
Telegram
WhatsApp
Kako kupiti Shiba Inu (SHIB)

Shiba Inu je kriptovaluta koja se razvila iz mema “Doge”, koji su godinama popularizirali entuzijasti kriptovaluta. SHIB, iako inspiriran Dogecoinom, djeluje unutar okvira različitog od Dogecoina koji dopušta složenije transakcije.

Shiba Inu se može pronaći na popularnim platformama za kriptovalute, kao i u decentraliziranim burzama, gdje se SHIB-om trguje u odnosu na druge kriptovalute.

SHIB je također dostupan kroz proces udjela. (Iako morate imati neku kriptovalutu da biste to učinili). Shiba inu se teoretski može koristiti za plaćanje usluga ili robe.

Povežite se s našim najboljim brokerima

submitting..

Registrirajte svoj račun putem TopBrokeri.com i Top account manager će vam pomoći da započnete sa svojim računom!

Trebali biste razumjeti osnove Shiba Inua prije ulaganja.

SHIB: Kratka povijest

Shiba Inu tokeni (SHIB), koji su bili prvi navedeni novčići, počeli su trgovati na Uniswapu s gotovo nultom vrijednošću. Vrijednost kovanice postupno je rasla. U iščekivanju skeča Saturday Night Live Elona Muska, emitiranog istog dana, do 8. svibnja 2021. vrijednost Shiba Inu tokena porasla je za više od 3000%.

Shiba Inu Token je prvi token Shiba eko-sustava i može se kupiti na Uniswapu. Osnivači Shibe dali su 50% svoje ukupne ponude decentraliziranoj burzi Uniswap, a ostatak Vitaliku Buterinu. Buterin je suosnivač Ethereuma. Buterin je spalio preostale Shiba tokene nakon što je Shiba tokene u vrijednosti od milijardu dolara dao Covidu, indijskom fondu za pomoć.

Shiba Inu tokene sada je moguće pronaći na nekim burzama uključujući Binance. Robinhood, OKX. Uphold, i eToro.

Shiba Inu tokene sada je moguće “iskopati” na Shibaswapu za još jednu kriptovalutu: Bones. Ovo je odgovor na lansiranje Shibaswapa. ShibaSwapov upravljački token, Bones je token koji daje pravo glasa vlasnicima tokena na platformi.

Najpromenljiviji stabilcoin bio je “Leash”, njihov posljednji token. Stablecoin ili stablecoin kako se još nazivaju su kriptovaluta koja je vezana za drugu valutu. Obično američki dolar. Leash je, međutim, bio vezan za DOGE, a ne za dolar. To ga je učinilo vrlo nestabilnim. Shiba inu je odlučio da Leash tokeni više neće biti vezani za cijene Dogecoina. Leash tokeni ograničeni su na 107 647, a trenutno svaki token vrijedi 1900 USD.

ČITATI  Predviđanje cijene Bitcoin Cash-a: BCH prognoza za 2022., 2025. i 2030.

Što je Shiba Inu?

Shiba Inu Coin jedna je od najpopularnijih mjenjačnica kriptovaluta. Brzi rast cijene Dogecoina i vjerni obožavatelji Shiba Inua mogu se djelomično pripisati njegovom virusnom uspjehu na tržištu.

Kripto ulagači nagađaju o Shib tokenu – Dogecoinovom glavnom rivalu i ogranku – nadajući se da će doći na val budućnosti s temom pasa i ostvariti brze povrate.

Shiba Inu Coin sličan je Dogecoinu na mnogo načina, uključujući motiv Shiba Inua, njegovu iznimno veliku ponudu i nisku cijenu. Međutim, ponudit će puno više onima koji drže novčić nego Dogecoin.

ShibaSwap je decentralizirana razmjena slična Uniswapu i Balanceru gdje vlasnici kriptovaluta mogu trgovati SHIB tokenima za širok raspon navedenih tokena. Shiba Inu Coin uključuje BONE i Leash, dva ERC-20 tokena koji nude dodatne pogodnosti, poput upravljanja i pohranjivanja vrijednosti za svoje vlasnike.

Platforma za razmjenu ShibaSwap omogućuje korisnicima klađenje ili pružanje likvidnosti s tri ShibaInu tokena. To čini tokene vrlo popularnim DeFi-jem.

Što tražiti kada kupujete Shiba Inu

Prvo pronađite razmjenu

Shiba Inu, kriptovaluta popularna među većinom burzi uključujući Binance Coinbase Kraken Gemini, dostupna je na većini središnjih burzi. Morat ćete kupiti SHIB koristeći gotovinu ako već nemate kriptovalutu.

Ako imate kriptovalutu, postoji više načina za kupnju Shiba Inua. SHIB, kao i druge kriptovalute i SHIB mogu se trgovati na nekim centraliziranim burzama. Međutim, mnoge decentralizirane platforme poput Uniswapa također to dopuštaju. Shiba Inu ima čak i vlastitu decentraliziranu platformu za trgovanje, ShibaSwap.

Vlasnici Ethereuma imaju nekoliko opcija ako žele kupiti SHIB. MetaMask, na primjer, omogućuje korisnicima izravnu konverziju ETH u SHIB.

Uvijek biste trebali biti svjesni svih povezanih troškova, bez obzira na to kako se odlučite kupiti Shiba Inu. Neke burze kriptovaluta nameću naknade za trgovanje. Decentralizirane burze nameću mrežne naknade za Ethereum blockchain. Ove naknade mogu biti visoke.

Shiba Inus se može skladištiti na razne načine.

Svoj SHIB možete čuvati u ugrađenim novčanicima mnogih burzi, no možda bi bilo praktičnije koristiti novčanik treće strane.

Možete birati između “hot” ili “cold”, ovisno o tome podržava li vaša mjenjačnica transfere.

Cold wallets su fizički mediji koji nemaju pristup internetu. tvrdi disk ili flash pogon. Hot wallets su virtualni novčanici koji se mogu pohraniti na internetu.

Samo vi možete pristupiti prvoj, koja je sigurnija od hakera. Nitko vam ne može pomoći da vratite kriptovalutu ako ste izgubili svoje ključeve. Također je manje siguran protiv hakera budući da je online. Međutim, pružatelj novčanika može vam pomoći ako ste izgubili svoje kodove.

ČITATI  Cardano: Sve što trebate znati

Važno je uspostaviti ravnotežu između udobnosti i sigurnosti kada birate između ove dvije opcije.

Korak 3: Odaberite način plaćanja

Najpopularniji i najjeftiniji način kupnje kriptovalute je putem bankovnih transfera. Većina mjenjačnica prihvaća kreditne i debitne kartice za oko 3,99%, što je novac koji biste mogli uložiti.

Postoje dva uvjerljiva razloga da ne koristite kreditnu karticu pri kupnji kriptovaluta. Ne preporučuje se korištenje kreditnih kartica za financiranje nestabilne imovine poput kriptovaluta. Drugo, izdavatelj kartice će vam od trenutka transakcije naplatiti više kamate jer će je tretirati kao “gotovinski predujam”, a ne kao običnu kupnju.

PayPal prihvaća samo nekoliko mjenjačnica, a one koje ga prihvaćaju naplatit će vam naknade.

Shiba Inus se može kupiti na ovom koraku.

Tada možete vidjeti cijenu i koliko je SHIB uključeno u vašu narudžbu. Jednako su primjenjive i centralizirane i distribuirane platforme. Uzmite u obzir troškove transakcija.

Pošaljite svoju transakciju ako sve izgleda u redu. U roku od nekoliko trenutaka, SHIB će biti položen u vaš kripto novčanik ili račun i iznos vaše uplate bit će uzet s vašeg salda.

Gdje je najbolje kupiti Shiba Inu pse?

Binance

Binance je najveća burza kriptovaluta na planetu. Binance je složena web stranica koja nudi širok raspon kriptovaluta i mnoge moćne alate. Binance je odlično mjesto za napredne trgovce. Još uvijek postoji velika podrška za početnike.

Shiba Inu Coin UK dostupan je za kupnju kreditnim karticama. Naknada za transakcije kreditnim karticama smanjena je na 1% s dosadašnjih 3%. Prvo se prijavite i potvrdite se. Također možete otvoriti račun s fiat novcem, kupiti stablecoine i koristiti ih za kupnju SHIB-a. Binance P2P omogućuje vam izravnu trgovinu s više od 500 različitih kripto valuta s drugim klijentima Binancea.

Binance, kao glavna burza, može postaviti kripto spreadove koji su stroži od drugih brokera, kao što je eToro. Binance naplaćuje vrlo malu naknadu (0,1%), temeljeno na kliznoj ljestvici. Imajte na umu da Binance ne potpada pod UK Financial Conduct Authority. Binance pruža sigurnost putem Binance Secure Asset Fund for Users. Ovo je fond koji se može koristiti za naknadu korisnicima koji su opljačkani ili hakirani. Binanceov Project Shield u funkciji je od prosinca 2021. Cilj mu je provjeriti jesu li novi kripto tokeni na tržištu originalni.

Binance besplatno nudi novčanik za kriptovalute, nazvan Binance Trust Wallet. Aplikacija za kriptovalute dostupna je na pametnim telefonima (4,35/5 od 570 tisuća Google Play recenzija). Odaberite opciju “Binance Lite” unutar aplikacije za vaš pametni telefon kako biste pojednostavili stvari. Kao eToro ili Coinbase, Binance nudi sjajnu online podršku. Kupci se žale na težak postupak verifikacije. Također, nemojte tražiti bonuse za društveno trgovanje slične eToru.

ČITATI  Kako kupiti Chainlink

eToro

Shiba Inu UK dostupan je za kupnju u eToro, popularnoj brokerskoj kući za kriptovalute. Možete kupiti Bitcoin, Ethereum i Dogecoin, kao i 46 drugih popularnih kripto valuta, za samo 10 USD. eToro ima veliki izbor dionica i roba, kao i 250 ETF-ova. Ali eToro je prednjačio s kriptovalutama. Ovaj broker je reguliran od strane UK FCA, kao i CySEC i FinCEN u inozemstvu. Regulirane tvrtke su rijetke u kripto industriji, tako da možete biti sigurni da je vaš broker pouzdan.

eToro, koji je osnovan 2006., ima veliki broj sljedbenika od 23 milijuna investitora diljem svijeta. Posebno je gostoljubiv za pridošlice. Vrlo je jednostavan za navigaciju. Sustav karata dostupan je da vam pomogne ako vam zatreba. eToro ima dva alata koja su jedinstvena za početnike u kriptovaluti: CopyTrader i Crypto Smart Portfolios.

CopyTrader vam omogućuje da jedan od 660+ eToro trgovaca kriptovalutama donosi teške odluke u vaše ime. Možete rasporediti svoj novac, odabrati trgovca, a zatim će softver trgovati u stvarnom vremenu na temelju njihovih sredstava. Svaki trgovac može se vidjeti u više različitih statistika. Više trgovaca može se kopirati odjednom. CopyTrader vam omogućuje odjavu u bilo kojem trenutku.

eToro nudi osam pametnih portfelja za kriptovalute. Ovo je još jedan način dobivanja stručnog savjeta. Ovdje su navedena stajališta eToro analitičara unutar kripto industrije. Svaki se analitičar usredotočuje na jednu specifičnu temu kao što su umjetna inteligencija, diversifikacija i podsektor. Pametni portfelji omogućuju vam da smanjite rizik i uštedite vrijeme. Zapamtite da imate samo jednu priliku za izlazak iz ulaganja.

eToro postupak je jednostavan ako želite kupiti Shiba Inu Coin UK. Registar. Validacija će se održati. PayPal, kreditne/debitne kartice ili bankovni prijenosi sve su opcije za polaganje GBP. Koristite novac na svom računu za kupnju svoje kriptovalute. eToro ga drži u vaše ime bez dodatnih troškova, sve dok ga ne odlučite prodati. Možete prenijeti kriptovalute koristeći eToro u svoj besplatni kripto novčanik eToro Money, koji regulira Komisija za financijske usluge Gibraltara. Ovaj novčanik sadrži zatvoreni ključ i omogućuje vam slanje/primanje/razmjenu kriptovaluta kao i korištenje kriptovaluta na eToro za nagrade.

Ako želite kupiti Shiba Inu Coin UK dok ste u pokretu, pogledajte eToro. Najpopularnija aplikacija za trgovanje u Velikoj Britaniji.

Shiba Inu je sjajna investicija.

Porast cijene Shiba Inua u 2021. najvjerojatnije je posljedica uzbuđenja oko izlistavanja Coinbasea za SHIB. ShibaSwap ima neke jedinstvene proizvode, ali nema nikakvu jasnu prednost u odnosu na projekte kao što su Uniswap i SushiSwap. Shiba tokeni potrebni su za rudarenje Shibaswapovih Bone tokena. Ako ste zainteresirani za kost, morat ćete kupiti Shiba Inu. Shiba Inus su izvrsni za one koji vole špekulirati.

Vezani članci

Kako kupiti Dash

Ako tražite platformu za internetsko trgovanje koja vam omogućuje trgovanje kriptovalutom Dash, eToro se visoko preporučuje. Platforma za trgovanje, koja je pokrenuta 2007., stekla je

Čitaj više

Kupujte i trgujte s više od 500 kriptovaluta na vodećoj svjetskoj kripto burzi.

Kriptovalute su po svojoj prirodi promjenjive. Riskirate gubitak novca. Istražite sami.

Kriptovalute su po svojoj prirodi promjenjive. Riskirate gubitak novca. Istražite sami.

Kupujte i trgujte s više od 500 kriptovaluta na vodećoj svjetskoj kripto burzi.