logoicon

TopBrokeri.com

Kako kupiti Chainlink

Facebook
Twitter
LinkedIn
VK
Telegram
WhatsApp

Platforma za trgovanje koja ima dokazanu reputaciju izvrsnosti i standardne sigurnosti ključna je ako želite kupiti bilo koju kriptovalutu, uključujući Chainlink. eToro je najbolje ocijenjena trgovačka platforma za trgovanje dionicama, ETF-ovima i kripto imovinom. Trgovanje kriptovalutom kao što je Chainlink, što je fokus ovog vodiča, ima mnoge prednosti.

Ovaj članak će vam dati dovoljno informacija o Chainlinku, njegovoj važnosti u svjetskoj kriptovaluti i kako je kupiti na eToro. Saznajte više o eToru i zašto je to najbolja platforma za pohranu i kupnju Chainlinka.

Koji problem nastoji riješiti Chainlink

Chainlink je projekt koji pokušava riješiti problem interoperabilnosti pametnih ugovora temeljenih na blockchainu. Blockchain je distribuirani protokol koji se oslanja na niz distribuiranih knjiga za provjeru valjanih transakcija. Mnoge mreže pametnih ugovora pojavile su se kao rezultat rasta blockchain tehnologije. Svaki pokušava riješiti probleme koje prethodni nije mogao. Čini se da djeluju neovisno, unatoč naporima da pronađu rješenja. Gotovo je nemoguće da bilo koji blockchain pametni ugovor dijeli informacije iz različitih izvora, posebice podatke u stvarnom vremenu, zbog svoje izolacije.

Povežite se s našim najboljim brokerima

submitting..

Registrirajte svoj račun putem TopBrokeri.com i Top account manager će vam pomoći da započnete sa svojim računom!

Što je Chainlink?

Chainlink, decentralizirani protokol, omogućuje blockchain mrežama, posebice pametnim ugovorima, suradnju i interakciju. To im omogućuje razmjenu informacija i vrijednosti o situacijama u stvarnom svijetu. Chainlink, sloj na blockchainu koji apstrahira pametne ugovore jedne od drugih, stvoren je 2017. godine.

Chainlink koristi decentralizirani (neovisni protokol entiteta) za napajanje svog lanca blokova. To omogućuje različitim lancima blokova sigurnu interakciju s vanjskim informacijama i metodama plaćanja na besprijekoran, siguran i pravovremen način. Decentralizirana proročanstva kombiniraju podatke od više pružatelja podataka kako bi stvorili jedan podatak koji se prenosi pametnom ugovoru radi provjere i izvršenja. Ovaj protokol pruža izvanlančani sastojak neophodan za napajanje tehnologije pametnih ugovora u prethodno izoliranom lancu blokova bez podataka. Pruža decentralizirane aplikacije (DApps) koje pružaju informacije o kripto tržištima i financijama izvan lanca, uključujući podatke o tečajevima fiat valuta, transakcijama kreditnim karticama, financijskim trendovima i više.

LINK je izvorni token koji pokreće Chainlink. LINK trenutno ima tržišnu kapitalizaciju od 3,81 milijardu dolara, ukupnu ponudu od 1 milijarde LINK kovanica i optjecajuću ponudu od 491.599 970. Mjerna vrijednost od 1 milijarde LINK kovanica štiti vlasnike od inflacije u svim točkama. Ethereum pametni ugovor ugošćuje mrežu koja koristi isti protokol za dokaz udjela (PoS) kao i blockchain.

Decentralizirana zajednica otvorenog koda mreže Chainlink uključuje sigurnosne revizore, operatere čvorova, pružatelje podataka, programere pametnih ugovora i pružatelje podataka. Mreža nastoji osigurati apsolutnu decentralizaciju za sve one koji pridonose njenom rastu.

Chainlink: vrhunske značajke

Operatori čvorova mogu slobodno davati doprinose

Operateri čvorova mogu zaraditi nagrade pokretanjem podatkovne infrastrukture potrebne za podršku glatkog rada mreže Chainlink. Chainlink se oslanja na rad operatera čvorova za upravljanje širokim rasponom decentraliziranih podataka, kao i ažuriranje cijena putem svoje žive oracle mreže. Ova kombinacija je ono što pokreće decentralizirane financije (DeFi), aplikacije kao što su Aave i Compound.

ČITATI  DraftKings Recenzija: isplati li se?

Lider u industriji

Chainlink se još uvijek smatra jednom od najvažnijih decentraliziranih mreža koja omogućuje integraciju podataka izvan lanca s pametnim ugovorima. Chainlink je ključna funkcija u obradi podataka na blockchainu. Pružatelji primarnih podataka žele pratiti svoje podatke. Chainlink je u partnerstvu s nizom pouzdanih pružatelja podataka kojima Chainlink vjeruje. Alpha Huobi, Brave New Coin i Alpha Vantage samo su neki od pružatelja podataka Chainlinka.

Premošćivanje jaza između vanjskih podataka i blockchaina

Chainlink omogućuje pametnom ugovoru interakciju i pristup podacima izvan blockchaina. Ti se podaci mogu izvući pomoću mreže bez ugrožavanja sigurnosti i pouzdanosti blockchaina.

Kako funkcionira Chainlink?

Chainlinkov plan korištenja decentraliziranih Oraclesa za prikupljanje podataka i njihovo slanje pametnim ugovorima počinje tako da korisnik pošalje zahtjev za informacijama u ugovoru. Trenutno se generira obavijest i postaje događaj na blockchainu. Chainlink Service Leverage Agreement je (SLA) koji prethodi nizu pametnih ugovora. Ovo su lansiranja pametnih ugovora koja će slijediti SLA.

Ugovor o ugledu

Chainlinkov ugovor o reputaciji potvrđuje autentičnost proročišta. Ispituje prošlost svakog proročišta i traži sve izmjene kako bi potvrdio njegovu autentičnost. Nakon završetka studije, blockchain proročanstvo dobiva rang. Ovaj rang pomaže sustavu da dodijeli najbolja mrežna proročanstva za pametne ugovore.

Ugovor o usklađivanju narudžbi

Podnositelj ugovora će primiti Chainlink čvorove na reviziju. Kada se zahtjev odobri, ukupan broj prihvaćenih čvorova podliježe konfiguraciji. Ovaj proces će omogućiti odabir čvorova koji mogu ispuniti zahtjev.

Ugovor o združivanju

Ovo je posljednja faza u kojoj se pregledavaju netočni podaci. Sustav će izbrisati sve netočne podatke koje pronađe u ovoj završnoj fazi. Svi preostali podaci pohranjeni su na blockchainu i svatko ih može pretraživati.

Kupnja Chainlinka na eToro: najbolja platforma za trgovanje kriptovalutama za početnike

Mnogi analitičari vjeruju da Chainlink tehnološka rješenja koja se temelje na decentraliziranom Oracle protokolu postavljaju industrijski standard. Bit će privlačan dugoročnim kupcima ako ga prihvate poduzeća i investitori. Budući da su očekivanja visoka, preporučujemo da koristite eToro za kupnju jedinica LINK-a kad god je to moguće za ulaganje u kripto imovinu.

Registrirajte račun na eToro

Prije nego što možete otvoriti račun na eToro, ovo su zahtjevi:

 • Morate imati najmanje 18 godina
 • Korisnici moraju živjeti u zemlji koja nudi platformu za trgovanje eToro
 • Uređaj (pametni telefon, računalo ili tablet) mora biti spojen na internet.
 • Morate imati važeći telefonski broj i kontakt adresu.
 • Za provjeru valjanosti računa korisnici moraju unijeti valjanu adresu e-pošte

Nakon što ste ispunili gore navedene zahtjeve, možete otvoriti račun na eToro. Ovo su koraci koje treba slijediti:

 • Pretražite aplikaciju ili web mjesto eToro i kliknite “Izradi račun”
 • Možete odabrati korisničko ime i adresu e-pošte kako biste stvorili lozinku koju ćete pamtiti. Također se možete prijaviti sa svojim Google računima ili Facebook profilom.
 • Molimo pročitajte Uvjete i odredbe, Politiku privatnosti i Politiku kolačića eToro-a. Nakon što ih pročitate, kliknite na polja za potvrdu i nastavite s registracijom
 • Da biste aktivirali svoj račun, kliknite na ikonu “Kreiraj račun”.
 • Kako biste potvrdili svoju adresu e-pošte, idite u svoj poštanski sandučić klikom na vezu koju će eToro pružiti.
ČITATI  Predviđanje cijene Ethereuma Classic: ETC prognoza za 2022., 2025. i 2030.

Molimo ispunite svoje osobne podatke

Da biste postavili svoj račun i prikazali razinu ulaganja, morat ćete otvoriti račun na eToro. eToro mora znati jesu li vaše vještine potrebne za trgovanje.

 • Za nastavak prijavite se na svoj račun i kliknite na “Dovrši profil”.
 • Nakon što pročitate poruku kliknite na “Nastavi”.
 • Unesite svoje osobne podatke kao što su ime, adresa e-pošte i datum rođenja. Ovi podaci trebaju odgovarati vašem dokazu o identitetu.
 • Dodajte mjesto rođenja zemlji u kojoj ste rođeni.
 • Kako biste ispunili test znanja o ulaganju, ispunite ovaj obrazac
 • Prihvatite odredbe i uvjete platforme za trgovanje

Sve informacije koje o sebi date platformi za trgovanje su privatne i nisu dostupne nikome drugome. Podatke možete promijeniti u bilo kojem trenutku.

Potvrdite svoj identitet

Također morate potvrditi svoj telefonski broj prije nego što možete potvrditi svoj identitet na platformi eToro. Idite na početnu stranicu korisnika, kliknite na “Potvrdi”, zatim unesite važeći broj. Na kraju dodirnite ikonu “Pošalji SMS”. Kopirajte SMS kod koji vam je poslan, a zatim ga unesite u prostor. Kliknite “Potvrdi” kako biste potvrdili da je vaš telefonski broj povezan s vašim računom.

Zatim ćete morati potvrditi podatke o svom računu pomoću dokaza o identifikaciji. Kopija vaše službene osobne iskaznice, vozačke dozvole ili drugih sredstava koja su priznata u vašoj zemlji obično su dokaz identiteta. Ovo mora biti uključeno u osobnu iskaznicu:

 • Tvoje puno ime
 • Datum rođenja
 • Datum isteka
 • Fotografija koja prikazuje vaš identitet lica

Prenesite pojedinosti o svom identitetu. Provjerite jesu li čitljivi i jasni kako bi ih sustav mogao prepoznati.

Još jedan zahtjev eToroa je učitavanje dokaza da vaša adresa postoji. Dokaz o adresi mora sadržavati ime vlasnika računa i datum izdavanja (u roku od tri mjeseca). Ako su vaši podaci u skladu s ovim zahtjevima, trebali biste ih potvrditi.

 • Tvoje ime
 • Datum izdavanja adrese
 • Trenutna adresa stanovanja
 • Izdajte regulatorno tijelo
 • Obratite se regulatornom tijelu koje izdaje referencu (kao što su logotipi, web stranice ili podaci za kontakt).

eToro prihvaća izdane dokumente od brojnih subjekata, uključujući komunalno poduzeće i sudsko tijelo. Bilo koji od ovih dokumenata može se poslati kao JPEG, snimka zaslona ili PDF datoteka. Ovdje je popis s dokazom adrese koju možete izabrati za slanje:

 • Izvod iz banke ili kreditne kartice
 • Izjava o socijalnom osiguranju
 • Vozačka dozvola, državna ili državna osobna iskaznica ili boravišna dozvola
ČITATI  Predviđanja za cijene Cosmos za 2023., 2025., 2030

Račun (voda, internet plin, struja i telefon).

 • Službeni ugovor za iznajmljivanje kuće s vladom
 • Pismo vlade ili općine u vezi s porezom

Što ne slati

Ovo je popis koji sadrži dokumente koje eToro ne prihvaća kao potvrdu računa.

 • Rukom pisani računi
 • Računi za kupnju roba i usluga
 • Dokumenti koji se odnose na osiguranje ili mirovine
 • Fakture

Ako govorite jezik koji nije engleski, možete promijeniti svoje jezične opcije kada predajete dokumente.

Uplatite sredstva na svoj račun

Sada kada je vaš račun aktiviran i spreman za rad, možete izvršiti svoj prvi depozit. Moguć je prosječan depozit od 50 USD na račun na platformi za trgovanje eToro. Vaša zemlja prebivališta može utjecati na iznos vašeg depozita. Neki korisnici za početak moraju platiti i do 500 dolara.

eToro nudi nekoliko opcija plaćanja, uključujući Skrill, Neteller i bankovne prijenose. Možete uplatiti novac na svoj račun koristeći bilo koji od dostupnih načina plaćanja u vašoj zemlji. Nakon prijave kliknite gumb “Uplati sredstva”. Zatim unesite iznos koji želite položiti i odaberite način plaćanja. Na kraju potvrdite svoju uplatu.

lančana veza (LINK)

Lako je kupiti LINK na eToro. Nakon što je vaš depozit primljen, idite na početnu stranicu svog računa i kliknite na “Crypto” pod “Trade Markets”. Vidjet ćete sva 24 dostupna kripto sredstva za trgovanje na eToro. Kliknite LINK kako biste odabrali neku od navedenih kriptovaluta i kliknite “Kupi”. Unesite broj jedinica koje želite kupiti i vidjet ćete ukupan iznos koji možete potrošiti. Nakon što kliknete na gumb za kupnju, vaš će račun dobiti isti iznos kredita. Postoje dvije opcije za kupnju kriptovaluta na eToro. Trade and Order signalizira da želite kupiti sredstvo po trenutnoj tržišnoj cijeni, a zatim ga postavite za kupnju po određenoj ciljnoj cijeni kasnije.

Chainlink (LINK), zašto ne kupiti na eToro

 • Za trgovanje možete koristiti značajke društvenog trgovanja. Trgovci početnici s profesionalnih tržišta trgovanja mogu kopirati trgovine
 • Trgovačke platforme naplaćuju samo 1%.
 • Možete pronaći obrazovne resurse za profesionalce i početnike o kripto tržištima.
 • eToro, sigurna i regulirana platforma prema CySEC ili FCA propisima, sigurna je i zaštićena opcija
 • Zarađuje 0% provizije za trgovine

Zaključak

Chainlink coin, LINK je kriptovaluta koja omogućuje pametnim ugovorima korištenje Chainlink protokola za izvršavanje svojih aktivnosti. Novčić je važan dio moderiranja komunikacije između svih Chainlink čvorova i služi kao nagrada za njihov doprinos rastu mreže. Prihvaćanje kovanice od strane pružatelja podataka znak je da će nastaviti rasti. Snažne prodajne prednosti kovanice čine ga dobrim izborom za kupnju na pouzdanoj platformi. Platforma za trgovanje eToro ispunjava sve zahtjeve investitora.

Vezani članci

Kako kupiti Dash

Ako tražite platformu za internetsko trgovanje koja vam omogućuje trgovanje kriptovalutom Dash, eToro se visoko preporučuje. Platforma za trgovanje, koja je pokrenuta 2007., stekla je

Čitaj više

Kupujte i trgujte s više od 500 kriptovaluta na vodećoj svjetskoj kripto burzi.

Kriptovalute su po svojoj prirodi promjenjive. Riskirate gubitak novca. Istražite sami.

Kriptovalute su po svojoj prirodi promjenjive. Riskirate gubitak novca. Istražite sami.

Kupujte i trgujte s više od 500 kriptovaluta na vodećoj svjetskoj kripto burzi.